Helgen!

Oj, vad mycket som hände i helgen! Nu har vi en dag att chilla (men kommer obviously inte göra det, eftersom jag har för mycket planer och stuff), sedan åker vi imorgon bitti till Norrköping för att gå på Harry Potter-utställning och Kolmården på onsdag, kul! Här kommer helgens äventyr lite sådär lagom sammanfattat:
Nicklas brorsdotter Leonora Agnes Elina döptes i lördags i Sundbybergs Kyrka. Därefter var det mottagning i Sundbybergs Museum för nära och kära.
Jag hade som vanligt bakat muffins, denna gång med små bebisfötter, barnvagnar, nappflaskor och så förstås Leonoras namn! (finns en så bra sida där man kan köpa allt möjligt strössel!)
I doppresent fick Leonora en specialbeställd liten söt pall med hjärtan, där hennes namn var som ett pussel!
Farbror Nicklas och faster Fanny :)
Nu på lördag gifter sig vår gode vän Olle med sin Gabriella, men innan dess så var det en sedvanlig svensexa i lördags! Vi gick direkt efter dopet och kom lagom till Karaoken i Tele2 Arena! (vi missade tyvärr svettig Laserdome, picknick i parken, när Olle målade tavlor av djur och sålde till folk på stan (och tjänade 100 kr!) m.m.).
(Vi avslutade med en episk "Bohemian Rhapsody" (ett måste))
Efter karaoken var det faktiskt efterfest hemma hos oss!
Jag hade gjort ett quiz till Olle: "Hur väl du känner du din blivande brud?", och hade då mailat Gabriella om en massa frågor, och fått svar. Så skulle Olle svara på frågan, och om han hade fel, så fick han dricka 1 cl av vår Habanero-whiskey!
Frågorna var: "Mellannamn?", "Personnummer?", "Hennes katt när hon var liten?", "Hur många kusiner har hon?", "Skostorlek?", "Ålder när föräldrarna skildes?", "Betyg i NO i nionde klass?", "Vad heter hennes bonussyster?", "Hur många gäster kommer på bröllopet?", "Märket på hennes parfymer hon använder?", "Blivande svärfaderns födelsedag?", "Datum de blev tillsammans?", "Hennes lågstadieskola?", "Första sommarjobbet?", "BH-storlek?", "Hur uppkom ärret på vänster tumme?", "Ögonfärg?", "Första personen hon kysste?", "Ville bli när hon var liten?", "Vilket datum de träffades för första gången?".
Han gick 10 rätt av 20 (de första 10 frågorna ovan hade han rätt på). Alltså 10 väldigt starka shotar! (till de andras nöje) :P
Folk roade sig med arkad, flipper och så hade vi en liten miniturnering i "Battle Game" (från Super Mario Bros. 3). Perfekt 8 personer, två pooler med 4 personer i varje. De två bästa i varje pool gick vidare till slutspel.
Jag kom etta i min pool och Nicklas kom etta i sin pool. Jag tänkte att vi skulle mötas i final, men Kristofer slog ut honom! :O Så det var jag och Kristofer i final, som jag sedan vann med 3-0, wee! (jag får aldrig vinna nåt, det är alltid Nicklas som vinner (som ni kanske vet :P)). Jag fick min egen lilla goodie-bag med godisaskar, nöt-crème, kondomer och presentkort. Oh well :)
Väldigt trevlig kväll, alla var nöjda, och framförallt Olle!
På söndagen kom Sophia över och vi hade glada stunder i ätande av sötsaker och planerande av viktiga saker! Sedan drog vi och mötte upp Jonas + gäng vid Södra Teatern för att se på matchen kl. 21. Trodde jag! Eller, vi såg ju matchen också, men inte förrän min underbara syster kommer med surprise-party och tårta för att jag kommit in på högskolan! Aaaaw! 
Presenten var från Jonas (visste redan vad det var, något fantastiskt!!!) Vi stod utanför och käkade tårta och hade det trevligt.
Och så fick jag öppna presenten också! :P En limited edition-special-thingymobob med Gears of War 3 (only, like, my favourite game!!!). Spelet, bok med konst, fet figur med Marcus Fenix. Jag försökte att inte dreggla eller göra bort mig för mycket, but what can a girl do liksom! :D
Det kommer upp fler bilder på den sen, var så säker! Vid 20.00 drog vi in till bokat bord och så käkade (de flesta) middag. Tyskan Sophie med oss, stor press att Tyskland måste vinna! 
För det mesta var det roligare att kolla på Sophie än själva matchen :P Till slut blev hon dock glad och hela stället kokade, kul! (sista bilden är Carolines!)
Några drog vidare för att parta, vi var trötta efter en lång helg så vi drog hem. Fantastisk kväll dock, tack till alla inblandade! <3

Kommentarer
Postat av: Linda

ååååh så kul ni haft =))))
Härligt att läsa <3

2014-07-14 @ 14:06:20
Postat av: Linda

Skitbra frågor Fanny!
Jag läste upp dom för en kollega här på sysselsättningen och hon förstod att han bara fick 50% rätt, så Bra var dom =)
=D

2014-07-14 @ 15:06:17
Postat av: Carlsson

Hm, han visste vilket betyg hon haft i NO, men inte vilken ögonfärg den blivande bruden har? Datum de blev tillsammans kanske är naturligt att man har olika åsikt om, såvida man inte menar första gången man träffades.

2014-07-15 @ 00:18:33
Postat av: Fellie

Awwwww!

2014-07-15 @ 21:30:49
Postat av: kondomtorgt.se

Hoppas goodiebagen innehåller kondomerna är i alla storlekar, former och smaker! ;)

2014-07-20 @ 02:21:47
URL: http://www.kondomtorget.se/my-size-69.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback