Whoa!

Jisses, här är man borta en dag och så möts man av denna trevliga syn när man tittar in lite snabbt (jag drog hem mitt i alltihop för att lämna mina närmare 50 tomma matlådor, de jag fraktat muffins i)
Hinner inte svara på dem nu, ska in igen till Headquarter för att se utlänningarna köra en tävling med adresser i Sthlm (lätta saker som slottet, Gröna Lund, centralstationen). Därefter efterfest! (det är fest vaarje kväll). Här är schemat:
För alla som inte orkar läsa eller tänka betyder det att om man vill komma och kolla på Nicklas eller hälsa på mig (som kommer stå kl. 12-16 både lördag och söndag och servera fancy vegansk mat (utomstående får köpa en tallrik för 40 kr, racers och volontärer för 20)) så ska man åka till Universitetsområdet på lördagen kl. 11 (kvalificeringar för att vara med på söndagens final är mellan kl. 11 och 13, men vi vet inte när Nicklas kommer köra, det är många små heat). 
Det är inte alls säkert att han kommer ta sig till finalen, men om han gör det kan jag skriva det. Fast vi kommer ju vara där på söndagen och titta ändå såklart!

Kommentarer
Postat av: Johan

Lycka till, Niklas!

2014-07-05 @ 15:17:15
URL: http://kerfuffle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback