Fröken Fraukes 5-årskalas!

Om en vecka är det dags för nästa burlesqueklubb på Nalen! Köp dina biljetter här!
Fräulein Frauke Presents Jungle Fever & 5 year party!

Welcome to the Jungle!
Att tiden flyger iväg när man har roligt vet vi ju alla, men att det redan gått FEM år sen FFP slog upp portarna till vad som skulle bli Stockholms absolut coolaste, gladaste och SNYGGASTE klubb, det är ju helt otroligt! 
Nästan på dagen (6 juni 2009 var var det premiär) den 7 juni slår vi till på stort och välkomnar sommaren och de kommande fem åren med en storslagen, tropisk fest som ni sent ska glömma.

Vi fyller scenen och inte minst publiken med tropikhjälmar, djurdräkter, blommor, beachwear och passion!
Vi har som vanligt en underbar blandning heta artister som kommer förföra och förfära er och locka er längre in i djungeln…

Det blir tårtkalas, live musik, djungeldjur, cirkus, kabaret och så klart extravagant burlesque för alla sinnen!
Som vanligt är ett av de stora showelementen även ni- publiken!
Det kommer vimla av vackra outfits, kreationer och visioner och pris för bäst ut-/uppklädda kommer att delas ut!

Temat för kvällen är en het inspiration och det vi bygger kvällen runt, men det blir en galen blandning av musik och kläder/stilar från hela vintagagevärlden och allt som är uppklätt, utklätt eller galet är varmt välkommet!
Dresskoden är alltså maskerad, vintage, epok, fetish, uppklädnad, smoking/frack/kostymer, balklänningar, uniformer, masker och så vidare. Man kommer inte in i vardagliga kläder utan måste alltså klä upp sig!
Inspiration kan man hitta här: http://www.pinterest.com/frauleinfrauke/jungle-fever/

På FFP uppmuntrar vi all sort galen klädsel MEN detta är en antirasistisk tillställning och så kallade “Blackface” är inte välkomna. 

Fotografering: All fotografering av scenshowen med smartphones och kameror med blixt är helt förbjuden! Självklart får man gärna fota varandra under kvällen men inga smartphones under showerna tack!
Instagramma gärna! Tagline #frauleinfraukepresents

Lördag 7 Juni
Nalen, Regeringsgatan 74, Stockholm
21.00 - 02.00
Förköp: 170 SEK + biljettavgift
Biljett i dörren: 200 SEK

Biljetter: www.nalen.com
www.frauleinfrauke.com
Showen:

Fräulein Frauke - kvällens födelsedagsbarn och en av Sveriges största internationella showgirls, med taglinen “The Saucy Songbird” vilket kommer visa sig extra sant i kväll…

Natalia Kalashnikov / Velma von Bon Bon - “Endearingly silly and daintily sexual”
Natalia är kvällens obestridbara konferencier och Velma är en av FFPs favoritartister efter hennes bejublade uppträdande på Stockholm Burlesque Festival förra året. 

Domino Barbeau (UK) - “Old Hollywood Exotica”
Denna kanadafödda, exotiska skönhet är en av englands favoritartister och hon reser land och riken runt för att förföra sin publik med mystik och charm 

Kiki Lovechild (UK) - “Multi-skilled silent clown”
Vi är så glada att ta kabaret-geniet Kiki med sin “furlesque” show till Sverige och FFP. Förvänta er det annorlunda!

Yvette Les Fesses & Ivoncita - Varför välja en när man kan få två fantastiska, starka och snygga “shaking babes” på en gång? Två av burlesk-stockholms darlings på scen samtidigt!

Lola van Dyke - äntligen är den charmerande Lola tillbaka solokvist på FFPs scen, annars tillhör hon den berömda och internationella kvintetten Blackbird Burlesque Cabaret

Felix Pó - Jonglör extraordinare!

Kiki Chérie - Kom i tid för guds skull! Redan under första timmen kommer Norges eget burlesquehopp att få er i stämning med ett läckert och delikat nummer

Plus: överraskningar, Janne Sjöblom Trio (med eminenta musikerna Jesper kviberg och Rolf Olsson), stagekitten Gabriella och DJs är inga mindre än Choco Canel i stora balsalen och Jazzmamsellen i Harlem, båda kommer göra för allt för att det ska bli swingande och fantastiskt!

FFP är kärleksfullt producerad av Bichard (.se) Studios 
Fräulein Frauke & John Paul Bichard önskar er Hjärtligt Välkomna! xxx

Kommentarer
Postat av: Fellie

Yeah baby!!!

2014-06-01 @ 23:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback