Senaste dagarna in pics

I onsdags käkade vi pasta på Formaggio efter Nicklas jobb och gick därefter på the grand opening av Bichards nya studio! Syster yster Fraulein Frauke + man John har skaffat en riktig, fin lokal på S:t Eriksgatan!
Rosévin, fina mini-cupcakes, sång av Felicia, spel av mein Vater, uppträdande av Ivoncita bland annat. Mycket lyckat!
(Det sjuka är att den kvällen som öppningen var fick de inbrott i sin studio! En halvtimme efter att de hämtat sina svindyra datorer och ljudutrustningen så krossade någon deras fina dörr och försökte hitta saker att stjäla! :( Som tur var ringde grannarna polisen och de kunda haffas innan de fick tag på något, men ändå! Läs mer om det i Felicias egen blogg: http://frauleinfrauke.com/wordpress/?p=847#.U39Cqvl_sUZ)
 
Jag och Felicia gick dagen efter på långpromenad med hunden och hittade superfina Hufvudsta Gård, bara typ en kvart från oss! Vill nästan ändra mig och gifta mig där istället, ska se om de har hand om bröllop :P
Och en massa djur att hälsa på!
I helgen händer det grejer, Pub Crawl på lördagen och träffa Nicklas mor och mormor på söndag med tårta på Mors Dag.Vi har accepterat ett bud (fick mycket mer än vad vi skulle fått för en månad sen, wohoo). Det går bra nu.
 

Kommentarer
Postat av: Fellie

Awww! =)

2014-05-24 @ 23:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback