Monsters of Fim

Här var det fullt upp, som vanligt. Vi befinner oss just nu i familjelägenheten på Fridhemsplan, med alla djur och en resväska, för nu när Stockholms Burlesquefestival håller på i helgen lånar vi ut vår lägenhet till inte mindre än 5 (!) internationella artister. Hoppas att de får plats...
Har pluggat för fullt till provet jag hade idag (det gick bra, massor med svåra ord var det på. Borde få godkänt!), och Nicklas tyckte det var en jättebra idé att boka biljetter till the most awesome filmfestival ever: Monsters of Film.
Så vi har gått på en film i onsdags, en film igår, torsdag, och ska gå på tre filmer idag!
Kevin Smiths Tusk var bara fantastisk. Hemsk, horribel och förskräcklig (jag grät floder och alla andra satt och GARVADE, fyfan), men bra. (Man, lilla Sjätte Sinnet-Haley Joel Osment har inte åldrats väl!)
Igår såg vi svensk indieskräck; Faust 2.0. Fem småfilmer med olika regissören och crew, de första två var väldigt bra, de tre sista inte lika bra, tyvärr.
Idag är vår sista dag dock på festivalen eftersom lördag kväll är det burlesque och söndag kommer vi vara trötta efter burlesquen dagen innan (det är en horror-frukost kl. 11 med 40-årsjubileumsvisning för "Motorsågsmassakern" - restaurerad och snyggare än nånsin), tråkigt!
Vi är exalterade över ikväll iaf, och det finns fortfarande biljetter kvar!
5 dagar, 30 filmer, 5 biografer
Trailer till festivalen!

Kommentarer
Postat av: Johan

Har bara läst om Kevin Smiths "Tusk", och jag är ju ett fan av Smith (alltså grejerna med Jay and Silent Bob!) men uuuhhh... verkar mest äckligt :(

2014-10-10 @ 12:31:42
URL: http://kerfuffle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback