London-resa!

I fredags drog jag till Västerås flygplats (jäklar, vad den är liten! Minsta jag sett) och tog ett flyg till Stansted Airport, London.
Jämfört med alla resor jag brukar göra runt hela England var den här lätt. Ett tåg till Liverpool Street och sen tre tunnelbanestationer till Mile End, där mitt hotell låg i närheten. 
Hittade bra (för att vara jag), kom fram vid 19.00-tiden. Hotellet låg på trevliga Roman Road, som var fullt av stånd med kläder och dylikt på lördagen.
City View Hotel, litet och ansenligt hotell, billigt. Trevlig personal dock och öppen reception hela dygnet (något som visade sig bra för mig).
Mitt rum var sjukt deprimerande dock, superlitet och mörkt och för varmt när man skulle sova! Gratis wi-fi, men ibland slutade det fungera..
Gick ut och upptäckte stadsdelen redan första kvällen, hittade ett Domino's och ett Tesco bara ett par kvarter därifrån, weee!
Kunde typ inte sova nånting den natten, men vaknade i tid och lyckades ta mig iväg till lokalen där Gears of War Lan-eventet var! Det tog 12 minuter att gå från hotellet, och jag hittade direkt utan att gå vilse, woo!
Jag gick förstås bakvägen in, som var jättekrånglig och ofta låst och jag var tvungen att ringa på någon annan klocka, och de kom ner och såg sura ut när de släppte in mig xD Nedan är den riktiga ingången som jag bara upptäckte sista gången vi gick hem ^^
EXP Game Lounge, det var en jättebra och fin lokal, Gears-eventet var längst in.
Eventet var jättebra arrangerat och de höll sig till sitt schema (och finalen slutade inte efter klockan 3 på morgonen den här gången, utan mer vid 21.00, bättre! ^^). Enda problemet var att lokalen var fullständigt ISKALL. Jag hade på mig två tröjor, jacka och halsduk och höll på att dö iaf. Förstår inte hur spelarna kunde spela överhuvudtaget med så kalla händer (som jag hört efteråt av många att de inte kunde)...
De som vann (FableGG) var väntade att vinna (samma lag som vann i Nottingham), tvåa kom det franska laget Supremacy. Mitt favoritlag spelade inte alls som sig själva och kom på delad femteplats.
Man ser mig långt upp till höger med den blå väskan.
Här är jag längst bak till höger, tittandes på det vinnande laget FableGG.
Både på lördagen och söndagen drog jag ut efter eventet med lite folk jag träffat där, och vi spelade kort och letade efter något ställe att ta en drink (vem trodde att alla ställen i London stänger senast midnatt på en lördag :O). Hade så. kul.
Kom hem närmare 07.30 på måndagsmorgonen, och checkout var 11, inte mycket sömn där heller.. Satt och hängde som en zombie i lobbyn på hotellet (med wi-fi) ända tills det var dags att åka till flygplatsen. Stolt att även om tunnelbanan slutade gå dit jag skulle (pga person on the tracks) så lyckades jag ta mig dit i tid och hinna äta också! Flygresan hem gick bra, tog en taxi hem, var hemma hos katterna vid 01.30 på natten till tisdag. Hade en så sjukt episk resa!

Kommentarer
Postat av: Johan

Ha! Där har jag bott också, City View Hotel. Billigt och bra läge - men jäklar vilka små rum!

2017-11-17 @ 14:35:21
Postat av: Fanny

Haha, that's hilarious! xD

2017-11-17 @ 21:42:16
URL: http://fannysjoblom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback