Oktoberfest 2017!!

Årets sjätte upplaga (!) av Jonas och Sophies Oktoberfest gick av stapeln i lördags! Falcon kom (till slut) ner från trädet för att en snäll engelsman som gick förbi klättrade upp och hämtade honom. I love you stranger!! Så då kunde jag dra till syster och hänga och bli uppfixad till kvällen. Såhär snygg blir man när hon har hand om kläder, hår och make-up:
Går man ut en gång om året så ska man vara fin ^^ Kom lite fashionable late dock, på grund av kattskrället, men hann perfekt så jag fick se årets Oktoberfest-film!!
De blir bara bättre och bättre varje år. Den här filmen var som en musikal-hyllning med egna-skrivna texter och inhyrda röst/sångskådisar! Sjukt bra. Och quizet efteråt (med frågor om vad man just sett) gick helt okej för mig, tydligen! Man kan ju sin Chess, Cats och Beauty and the Beast lixom!
Värdparet var snygga som alltid, Jonas med en helt formidabel ny kostym.
Nästa gren i trekampen (det är en trekamp varje år, och så kröner man årets könig eller königin) var att skriva "Oktoberfest" så många gånger som möjligt på 30 sekunder. Jag flummade runt lite och gav upp på mitten, men gjorde ändå ganska bra ifrån mig. Har för mig att jag kom topp 3 (12 gånger? Kommer inte ihåg hur många gånger jag klarade).
Sista grenen är en svår en. Stå med rak arm och håll ut ett ölkrus fullt med vatten så länge som möjligt. Suck! Jag höll ut i en minut och är nöjd!
Ettan och tvåan skulle göra upp i klassikern MEMORY. Problemet var att Fabbe låg först i poäng, sen var det tre stycken på delad andraplats! Oops. En av dem var jag, och så var det Daniel och Crazy Pete. Så vi alla körde Memory!
Hah, jag har spelat såå mycket tv-spel som är som memory (och actual memory i minispelen till New Super Mario Bros. DS), det var en lätt match för mig xD
Jag vann alltså sista grenen vilket betyder att jag BLEV ÅRETS VINNARE!!! Det var första gången som vi fick en königin på sex år, istället för en könig! Stor ära, much happy, har aldrig vunnit nånting ever, typ (att vara ihop med Nicklas betyder att man aldrig får vinna nånting, haha). 
Festen fortsatte med några få utvalda, jag och Fabbe var de sista som gick (eller, jag gick, han stapplade).
Är mycket nöjd med kvällen, hade himla skoj (vilket är bra eftersom jag hade ångest innan, sociala tillställningar, människor osv.). Såklart ännu nöjdare att jag vann ^^ Tack som tusingen fina värdparet! <3
(Foto 6-12 är Jonas bilder!)

Kommentarer
Postat av: Jonas

Härlig blogg! Tack för att du kom förbi och var awesome på alla sätt - long live the queen!

2017-10-31 @ 20:35:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback