Gears-turnering i Sheffield!

I fredags åkte jag till England för att spela (!) i ett Gears of War LAN. Hittade ett lag en vecka innan turneringen (så vi hann inte spela så mycket tillsammans).
Åkte först och stannade en natt i Leeds, där jag träffade Owen.
Bodde på The Cosmopolitan Hotel, trevligt och nära tågstationen.
Vårt tåg gick vid 8, så det blev upp tidigt på lördagen.
 Underbart att vara tillbaka i Sheffield! Massa drama på lördagsmorgonen som inte syns på bilder, ska göra en lång serie om mina äventyr. Mitt liv passar verkligen som en serie eftersom jag är så jääkla klantig. Oh well, stationen känner man igen <3
Lokalen var jättefin, myycket bättre än den i London (som bland annat var iskall). 
Jag spelade på STORA SCENEN min allra första match! Omg! Jättestort, och ingen av oss hade spelat på LAN tidigare. Tyvärr fick vi ju möta det tredje bästa laget i Europa så vi förlorade vääldigt stort xD (0-7, 0-7). Men ändå. Något att bocka av på min bucket list :P
Vår match filmades alltså och visades för hela världen (pinigt!). Här är lite från den inspelningen på mig :P (vårt lag heter Hound esports, lyssna efter hund-ordvitsar xD. Vi möter laget Odin). Kolla in 02:02 när jag fångades på kamera och, på skämt, trash-talked det andra (hundra gånger bättre) laget xD
  
Mitt lag hängde väldigt mycket med ett annat lag, Evo Esports. De hade en jättestor lägenhet där de bodde typ 8 personer, och två av mina teammates bodde där också. Så där hängde vi och jag blev jättegod vän med dem alla, här är de (när de spelar på stora scenen, de fick också spö 0-14 på stream ^^). zJupe, Whiteboyy, Evo Tartarus, Conflict and Tidz!
Jättebra kommentatorer, som vanligt. Proffsiga (hur kul som helst att lyssna på dom försöka kommentera vår match på ett professionellt sätt när det var sån jääkla utklassning xD)
3 sidostationer där det ständigt spelades matcher på lördagen. Vi spelade vår andra match på station 3, mot BeWare. Förlorade 1-7 (fick en runda, woo!), 0-7. Sen var vi ute ur turneringen.
Men vi var glada iaf :) Älskar mitt lag, fr. v: Dobby, Savage, Melvanize & sG Agonize.
Promenad på lördagskvällen för att hitta hotell och matställe.
Kostade lika mycket för en dubbelsäng som en enkel, så valet var enkelt (jag älskar kuddar!! :P) ^^ Jättefint rum på Best Western Sheffield.
På lördagskvällen partade vi i Evo-lagets lägenhet, kollade på våra matcher som hade filmats tidigare och skrattade gott när vi alla förlorade och spelade dåligt och åt kommentarerna, hur kul som helst. Sen spelade vi matcher mot varandra (de hade tre skärmar och Xboxar). Och så drack man och snackade på balkongen. Så jävla kul, bästa festen jag varit på xD
På söndagen kom jag ganska sent till lokalen, men såg de viktigaste matcherna.
Väldigt (väldigt) väntat vann FableGG, de har vunnit varenda EU LAN som jag varit på, och de kom tvåa (!) i Las Vegas och slog ut det bästa laget i världen. Så, ja, de vann Europas lilla fjuttiga LAN ^^ 
Var jättekul dock, jag älskar ju att titta på matcher. Tvåa kom, inte heller oväntat, det franska laget Supremacy. Trea kom ett spanskt lag, Team Lucent, kul! Här kan man kolla på hur det gick för alla lag (mitt lag heter som sagt Hound Esports)
Savage var inte där på söndagen, men här är resten av mitt lag <3
Lugn kväll på söndagen, kolla på filmer på hotellrummet. Upp tidigt måndag morgon och käka frukost på hotellet, sen sitta i fyra timmar i lobbyn efter utcheckningen (mitt tåg gick vid 15 och planet vid 18.30).
 Där ser man George street, där mitt hotell låg.
Blev en massa väntande på Manchester airport eftersom mitt flyg blev närmare två timmar försenat, men utom det gick allt bra.
Satt och skrev dagbok och planerade serier och käkade (utomlands äter jag kött).
 Här är en vlog från min resa!
Lider nu av post-event-depression, får det varje gång. Den här gången är den värre för att jag saknar mina vänner jag fick :( Ska försöka hålla ut sista veckorna i skolan och längtar till sommaren (och nästa event)

Kommentarer
Postat av: Linda

Woohoooo!! Skitkul att läsa <3
Supersnygg bild av dig i den snygga svarta snörningstoppen också inne på toaletten =D

2018-04-25 @ 14:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback