Lucka 8

(serierna är inte bara om Darren i Sverige!)

Julbord och familjemiddag!

Hade en flitig helg. På lördagen var vi på julbord med Lucy och gänget på fancy restaurangen Eriksgondolen. Läskigt att vara 11 våningar upp :S Fin utsikt dock, och mycket god mat!
På söndagen samlades familjen med alla respektive och hälsade på det nyaste tillskottet och så åt vi god lammstek, potatisgratäng, svamp- och skagensnittar och maränggrejer med frukt och grädde till efterätt. Yummie! 
Och så spelade vi ett av mina hemgjorda brädspel, såklart ^^ Fabian och Ruta vann, vi kom sist...
Ni kanske har märkt att serie (och tävlings-) luckorna lyser med sin frånvaro. Det är väldigt mycket nu, jag har bara 8 dagar kvar att bli klar med min C-uppsats! (och nämnde jag alla de där nationella proven som måste rättas). Serierna får komma ut i sin egen tid, de blir säkert klara till januari ^^
 
Jag hade dock en tävling, rebusen, den första advent. Rätt svar var "White Christmas" och Camilla och Jonathan kommer få en signerad serie! (nästa år...), grattis till dom!

Lucka 7


Lucka 6

In memory of
Morticia
2006 - 2018

Lucka 5

(ni kanske märker att luckorna kommer ut lite sporadiskt, men med tanke på att jag har två feta uppsatser att skriva och 4 x 21 nationella prov (plus en massa andra uppgifter) att rätta får ni förlåta det. Glöm inte att lösa rebusen i lucka 2 för chansen att vinna bland annat en Triss-lott!)
 

Lucka 4


Lucka 3


Lucka 2: Adventstävling

På söndagar har jag tävlingar, istället för serier! Jag börjar lite lätt med en rebus!
För att tävla:
1. Klicka på luckan och lös rebusen, du ska då få ut en känd julsång
2. Kommentera nedan och skriv namn, mailadress, jullåten du fick fram och vilket pris du helst vill vinna (Triss-lott, pärlplatta eller signerad originalserie/teckning)!
 
Tävlingen avslutas på fredag, 7:e december, kl. 23.59. Lycka till!

Lucka 1

Här kommer något bekant för de som läst bloggen förut. Varje år brukar jag göra en liten adventskalender (nionde året!!) med serier i december, för att räkna ner till julafton. Så varje mån-lör kan man klicka på en lucka som den nedanför, och så dyker det upp en liten serie av mig! På söndagar gör jag små tävlingar, där man kan vinna en serie/teckning av mig, eller en Trisslott, eller en pärlplatta.
 
Detta år kör jag temat "An Englishman in Sweden", den som jag började med när Darren först flyttade hit. Nu har jag tusen idéer som jag sparat för detta tillfälle. Enjoy.