London, baby!

Har legat däckad sedan jag kom hem från London, men känner mig passande bättre lagom till midsommar. Hade en jättekul helg iaf, spelade med ett helt nytt lag (utom Owen, som följde med från laget vi spelade med i Sheffield). Resan gick bra (kul att starta kl. 3 på morgonen ^^)
Jag kom dit först, så det blev ett par timmars väntan på Victoria Coach Station.
Först kom Darren med en buss från Middlesbrough, och kort efter kom Matthew (lagkamrat) med en buss från Birmingham. Vi tre tog en pint (och en shot) för att fira (oj, så dyrt, tyckte alla).
Vi hade hyrt de billigaste rummen man kunde hitta i Chelsea, London. Definitivt ett bostadshus som gjorts om till hotell, delade badrum osv. Men helt okej var det, vi bodde på högsta våningen.
Lokalen var i anslutning till Stamford Bridge, fotbollslaget Chelseas hem-arena.
De hade en jättefin lokal med en stor scen och bar som mest används vid musikkonserter, Under the Bridge. Perfekt för detta ändamål! (och vad glada många var att det var en bar ^^)
Det var tre stationer att spela på, förutom Main stage. Denna gång slapp vi spela på stora scenen och bli till åtlöje ^^
Jag hade beställt lagtröjor till oss alla, som en överraskning. Vårt lag heter Puzzled Gaming (som Darren har foundat). De (och framförallt han) blev glada och vi kände oss coola xD
Vi var äckligt söta, alla pratade om hur gulliga och perfekta vi var för varandra, awh <3
Första matchen blir man alltid ihop-parade med något av topplagen (eftersom vi är nästan lägst rankade). Jag och Owen fick chans på revansch mot laget vi mötte första omgången i Sheffield, Odin.
Den gången fick vi spö 7-0, 7-0. Den här gången hade vi ett starkare lag och lyckades ta två rundor! Vi var jättestolta (för de är riiiktigt bra).
I loser's bracket spelade vi en match mot Invalid Esports (laget som Darren spelade i Sheffield, så han fick lite hämnd han med!). Vi spelade väldigt bra som lag och tog hela 4 rundor! 
Det låter inte jättebra, men vårt enda mål var bokstavligen att slå vårt rekord från förra turneringen (i mitt fall en runda och i Darrens fall två rundor), och det gjorde vi. Med råge.
Förutom att spela och kolla på matcher (och, för Darren, skaffa massa nya vänner) så hängde vi på hotellrummet och käkade massa god mat och spelade dryckeslekar med laget.
Vinnarna blev (som vanligt) Fable. De kom tvåa i den internationella turneringen, så det är inte konstigt. Kul i jul. 
Vi hade jättekul som lag, alla är jättetrevliga (särskilt mittenpojken): LancerQueen, Nozza, Bossman, Wxtty, sG Agonize <3
Det ENDA tråkiga med resan var att jag blev o-hordentligt magsjuk på måndagen. Fucking hell. Det sprutade ut ur alla ändar (och toaletten var två trappor ner, och det var inlagd matta, ni vill inte höra mer detaljer än så, trust me). Om vårt förhållande kan överleva det, kan det överleva allt xD
Utom det var det en jätterolig resa, kan knappt vänta till nästa EU-turnering (varken jag eller Darren har råd att åka till den internationella i New Orleans i juli, buu)

Kommentarer
Postat av: Linda

Fasiken vad snällt med tröjorna !! Blev otroligt snyggt och jag förstår att ni kände er speciella på absolut bästa vis =)

Trist med sjukdommen dock =(

Och ja, ni är verkligen såå söta ihop <3 Det strålar om er :)

2018-06-24 @ 13:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback