Lucka 5


Lucka 4

 

Lucka 3


Lucka 2

Vissa år har jag en julinspirerad specialserie till min julkalender. Det här året får ni hålla till godo med lite (sanna) situationer som hänt mig. Det kommer handla om när jag hade praktik (VFU), när jag undervisar "mina" elever, Darren, syskon + partners, föräldrar, pinsamma situationer (!), när jag har lektioner på SU, resor, min sociala fobi, mina katter och såklart bara livet. Enjoy.

Julkalender!

För de som har läst den här bloggen i en längre tid vet vad som brukar hända i december varje år. Då brukar jag nämligen starta en liten julkalender eller adventskalender, för att riktigt räkna ner dagarna till julafton. Varje dag kommer det upp en liten lucka (och ni får vara snälla den här decembern, jag är på min sista termin och jag har MASSOR att göra!) med antingen en serie, eller - på söndagarna - en adventstävling!
Eftersom det är söndag blir det alltså en liten tävling idag! När du klickar på luckan ovan kommer du se en rebus! Lös rebusen och få ut de 14 bokstäverna som tillsammans bildar en känd julsång på två ord (på engelska)! Om du skriver vilken julsång du tror bokstäverna bildar, så tävlar du om chansen att vinna antingen en signerad serie/illustration av mig, en Triss-lott eller en pixlig kylskåpsmagnet gjord av små pärlor!
Alltså, så här gör du för att vara med och tävla:
1. Lös rebusen
2. Ta de 14 bokstäverna och försök bilda en känd julsång på engelska (två ord lång!)
3. Kommentera nedan och skriv namn, mailadress (inte synligt för alla, bara mig), julsången och vilket pris du skulle vilja ha om du vann.
 
Tävlingen avslutas på fredag 6/12, kl. 23.59 och jag kommer att lotta ut en vinnare kort efter det.
Lycka till!