Jul och nyår!

Det har varit en bra och mysig jul, först två dagar ute i Trosa med familjen. God mat, bakande, mys, dricka glögg och bubbel, öppna paket, korsordslösande, Harry Potter-spel (på en Monopol-plan), se på film och umgås.
 
Sedan jobbade jag 26-27:e, och så kom Darren hem den 28:e och vi firade vår lilla jul, mysigt! (bland annat genom att äta på Jensen's Boefhus!)
Är mest nöjd med presenten jag köpte från Teknikmagasinet till Darren, en handkontroll/mobilhållare i form av Deadpool xD
Han gillade mina presenter, och jag älskade hans (bland annat Harry Potter and the Cursed Child och första Game of Thrones-boken!) <3
Fyra duktiga personer tog tiden att lösa korsordet i lucka 24 och listade ut lösenordet JULEFRID, klicka på korsordet för att se facit större! Jag lottade ut en lycklig vinnare, som denna gång blev Jennifer! Hon kommer få en Trisslott i brevlådan, grattis!
 
Nyår blev en lugn historia, vi beslutade oss för att stanna hemma och äta skagenrörssnittar, dricka bubbel, spela tv-spel och äta vår favorit-kyckling-bacon-rätt, mysigt!! Hoppas att alla andra hade en fin nyår, god fortsättning!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback