Prag!

 För ett par veckor sedan var jag, som sagt, i Prag med mamma, pappa och Fabian. Fick det som en 30-årspresent! Hälften av bilderna är på en annan kamera, men jag kan försäkra er om att det var en FANTASTISK stad, att vi åt gott, promerade mer än jag gjort de senaste 4 åren tillsammans och att vi hade det jättetrevligt!
Hotell Atos var trevligt, perfekt läge med massor av fina restauranger omkring och endast en 10-minuters promenad in till centrum, eller en spårvagnsresa bort.
Nämnde jag också att det blev en hel del vilande på trevliga pubar och öldrickande! (well, cola för mig).
Vi var såklart vid alla de stora turistattraktionerna, nedan har vi den kända astronomiska klockan, byggd på 1400-talet, och mäter inte bara tid utan även planeternas gång. Varje jämt klockslag bjuder den på en liten show (som alltså har sett likadan ut i 600 år, imponerande!).
Mycket kollektivtrafik blev det, eller, spårvagn iaf. (ÄLSKAR SPÅRVAGN)
Jättefin frukostbuffé varje morgon, OMNOM!
 Hela trippen till slottet och karlsbron är på det andra minneskortet (för tillfället i England eftersom Darren tog den med sig när han åkte för att fira yngsta dotterns födelsedag), men lita på att det var vackert som tusan. Allt som allt får jag summare att det var superkul, tack mamie och papie för presenten <3

Satir-bild till Twitter

Hemma nu från Prag, och har fullt upp med nationella proven (uff, det är nackdelen med att vara lärare på komvux istället för gymnasiet, då kommer proven var tionde vecka, istället för en gång om året...) och sista-minuten-inlämningar. Mellan all rättning hann jag dock med att rita en liten satirisk bild om studion som har producerat Gears 5, och jag lade upp den på Twitter.
Den är inte så kul för utomstående, men basically så har spelet jättemycket buggar och fel på sig, och studion lyssnar inte på all kritik utan tar fram en massa onödiga saker som ingen har bett om eller behöver. Den ligger hittils på 108 likes (och det högsta någon av mina bilder någonsin har fått är 118, sååå :P).