Fröken Frauke 31 augusti!

Missa inte syrrans klubb på Nalen sista augusti! It's going to be awesome! (VAD ska jag ha på mig??)
Welcome to Hollywood!

Vi tar er med på en resa till filmens magiska värld som ni sent ska glömma! Ledorden är glamour, humor, berättelser och fantasi - och förstås - Amazing fashion! Fokus ligger på Hollywoods guldålder: det ljuva och sköna 50-talet, men det kommer filmkaraktärer från hela historien som samsas både på scenerna och i vår vackra publik!

Det blir undersköna burlesquedrottningar, skönsjungande snyggingar, dansanta damer och roliga kabaretnummer. Som vanligt bjuder vi på en enastående blandning av svenska och internationella artister och vi har två bubblande dansgolv, ett med lindy hop-fokus och ett med galendans och en vild blandning. Vi har live jazz på scenen och både priser och drinkbiljetter för bäst klädda gäster!

På Scenen:

Ophelia Bitz (UK) - Mae West-inspirerad konferencier extraordinaire!
En av Londons mest uppskattade karaktärer för hennes sammetslena röst, hennes perverterade humor och hennes vassa tunga. För första gången ses hon nu i Sverige!
Eller som Time Out uttryckte det: "Bitz may have the voice of an angel but she also has the mouth of a filthy gutter slut" 

Fräulein Frauke - the Saucy Songbird
Ett av Fraukes paradnummer som har turnerat runt om i världen ska på display- en färgstark blandning av sång, dans och ikon-tribute.
Men det bjuds även på en premiäröverraskning under kvällen...

La Viola Vixen (AUS) - Burlesque Bombshell
La Viola förkroppsligar den klassiska burlesquen och förför sin publik i äkta kurvig, sexig och vacker 40- och 50-talsstil och skulle komma från vilken seedy burlesquebar som helst “in the Golden Era”. Hon bjuder både på klassisk Hollywoodkaraktär samt glamourös gudinnecharm...

Wes Zarahuk (UK) - komiskt kabaretgeni
Med osannolika props, kicktänkt humor och absurditet lockar han publiken och bjuder på skrattretande, överdådig kabaret när den är som bäst. Född i Kanada har Wes uppträtt över hela Nordamerika med turneer och tv-framträdande innan han slog sig ner och blev en viktig del av den brittiska kabaretscenen.

Elegy Ellem - Gorgeous fetishprinsessa
Elegy är mest känd för att vara en av Europas populäraste fetishmodeller och hennes timglasfigur är *to die for*. Hon är även artist och har uppträtt på mängder av internationella events. Här kommer hon visa en något mer modern burlesque filmtolkning...

Velma Voluptuous 
I detta premiärnummer får vi se Velma på sitt bästa: klassisk Hollywoodikon med sång och tjusig blåsa som smiter åt dessa fantastiska kurvor!

Yvette Les Fesses
Även Yvette som ju är en av Sveriges främsta artister kommer bjuda på något nytt och outforskat... Kom i tid, för denna skönhet bjuder på nytt spännande nummer i Harlem under första timmen av klubben!

Miss Medaows
En av landets nykomlingar på burlesquescenen kommer att visa upp sina färdigheter på tåspetsskor och i vackra, skira färger. Missa inte Stockholms nyaste burlesquedarling göra sin debut på FFP, första timmen i Harlem

Max Nilsson och Janne Sjöblom trio
Det blir så klart världens bästa livejazz med vårt husband (Janne Sjöblom, Rolf Olsoon och Jesper Kviberg)! Denna gång har vi bjudit in stilige jazzsångaren Max Nilsson för att göra dem sällskap och det blir lite Rat Pack-inspirerade låter á la Frank Sinatra

DJ´s är Madame Mare på stora dansgolvet med en blanding av grymma danslåtar och filmklassiker, och Naughty Sweety i Harlems Swing Lounge.

Vi är superglada att bli sponsrade av Absolut Vodka som kommer att dela ut drinkbiljetter med deras nya drink “Absolut Hibiscus” samt två flaskor av champagnen Perrier Jouet till de bäst klädda.

Dresskod:
För att komma in och njuta av galenskaperna på Fräulein Frauke Presenterar behöver du vara “uppklädd”. Detta betyder att du kommer inte in med streetkläder så som gympaskor, jeans och t-shirt etc. Vi uppmuntrar till så galen och avancerad klädsel som möjligt, men det “räcker” med klädkoden Kavaj. Tips på kläder är frack/smoking/kostym, vintage, burlesque, korsetter, vackra klänningar, uniformer, epok, fetish, maskerad, masker, hattar och fjädrar. Denna gång är det ju alldeles extra att klä upp sig i olika filmkaraktärer, Hollywood är ju en oändlig källa till inspiration...

Inspiration hittar du här: http://pinterest.com/frauleinfrauke/hooray-for-hollywood/


Lördag 31 Augusti, Nalen
Regeringsgatan 74, Stockholm
21.00- 02.00
170 Sek Förköp, www.nalen.se
 (biljetter släpps den 2 augusti)
200 Sek i dörren

www.bichard.se

Kommentarer
Postat av: Fellie

Yay, yay, yayaya! <3

2013-08-15 @ 16:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback