Nicklas på flipperkväll

Nicklas hade jättekul på flipperträffen igår. De var 13 stycken och körde turnering alla-mot-alla. Nicklas kom (faktiskt) på delad andraplats. Fan, han är bäst på allt. 
Trevliga människor, lite öl, lite flipper, lite arkad och så en jukebox! Lite avis är jag allt.

Det inte Nicklas vet..

Idag har jag varit ledig och Nicklas jobbat. Då får jag en sån där sällsynt alone-time hemma med djuren. Ikväll åkte han även efter jobbet och spelade flipper med lite vänner, kul för honom! Han kommer vara hemma efter midnatt, så det blev en väldigt lång dag ensam.. Vad jag alltid gör dessa dagar: 
Och så saknar jag Nicklas såklart.
Och surfar alldeles för mycket på nätet.
(Jag är glad att jag inte är singel...)

Videon!

Här var själva videon från midsommar också. Vid 3:43 blir det som roligast! :)

Midsommar på landet!

Med alla de andras foton också blev det över 600 stycken från midsommar. Har nu valt ett antal, ritat lite och gjort en video om vistelsen. It. Was. Awesome.
Det blev en helg med grillning, bad, nubbar, blomkransar, lekar, stafetter, tävlingar, hemgjorda spel, pingis, pilkastning, limbo, brännboll, frisbee och mycket galenskaper!
 
Sedan var det dags att åka hem igen.. :(

Äntligen..

..har Fannicklas tagit tummen ur röven och skaffat sig Netflix. Där kan vi titta på hundratals filmer, serier och stuff.
 
Vi borde ju gjort det för längesen, men vi är dumma i huvudet. Ligger vääldigt mycket efter i filmlistan, tur att vi firar med tre filmer ikväll!

Hemma!

Oj oj, vilken vistelse det varit! 11 dagar har vi varit utanför Trosa.
Vi kom just till stan och imorrn jobbar jag. Ska gå igenom 520 foton, 20 videos, ca 10 väskor/påsar. Pust! Ska lägga upp ett par bilder från midsommar, men annars ser jag fram emot att få ta det lite lugnt nu, det var arbetssamt på landet.
 

Glad midsommar!

Vi firar midsommar med Jonas och gänget här nere på landet. Önskar alla en
 
 

Awesome rum!

Kanske ska man göra så i lilla rummet där det ändå är så tråkigt..
 

Kollage2

Kul att cykla till Trosa och tillbaka, det tog 37 minuter dit och 48 minuter hem (vi stannade och drack saft ganska länge och så är det mycket mer uppförsbackar!)
 

Ute på landet!

Nu har jag och Nicklas anlänt till landet, redan hunnit sova här ett par nätter och städar och roar oss för fullt. Mycket packning, katt och kanin i bilen, Nicklas fick inte plats så han fick åka med cykeln till Södertälje med pendeltåg och sedan cykla från Södertälje ut till landet (ca 4 mil). Det gick bra det med.
Katten trivs att vara ute, vi rensar tomten, imorrn blir det cykelutflykt till Trosa!
 

Grattiskort

Bästaste Alexandra fyller 26 år idag, hurra hurra hurra!

Grillparty på Stora Essingen

NICE med lite casual hängande och grillande hos Daniel en onsdagskväll. Trevligt sällskap, god mat, kubb. 
(För er som märkt, och inte märkt, så har jag klippt av håret, skönt!)
Har haft mycket att göra på sistone, har knappt ritat nånting. Vi drar ut till landet i över en vecka imorrn, då ska jag äntligen få komma igång igen!

Present från Adam!

Idag hämtade vi ut paketet från CDON.com, där jag fått presentkort i födelsedagspresent från Adam. Den där muggen har jag kollat på länge, och de hade bra priser på Disneyfilmer, är sjukt nöjd! (Tack igen Adam!)
 
 

Jag och mina polare


Skönt i solen!

Det har varit härliga dagar spenderandes på gräsmattan med antingen katten eller kaninen i koppel. Vi läser, spelar kort, tränar oss på franska och grillar god mat. Känner på mig att den här sommaren kommer bli AWESOME!
Jäkla katt dock som klättrade upp i ett högt träd och sedan inte kom ner, så Nicklas fick klättra upp och hämta henne. =( 
Tyvärr jobb 9½ timme imorrn, och söndag också..

True true..


Kombinerat kafé/apotek?


Fannicklas på utflykt!

Wow, vilken dag! Istället för att bara tråkigt ta direktbussen och hämta upp våra färdiga pass så tog vi turen till Nacka Strand på cykel (ca 1 mil dit). Vidare stannade vi i Nacka Forum, käkade lunch, shoppade massor (har ju fått skatteåterbäringen, wohoo!) och käkade glass. Mysigt!
 
Vi fyndade främst lite snygga kläder (New Yorker hade bra reor just nu så allt kostade typ 49-99 spänn!), och så en massa på ClasOhlson, en del roliga aktiviteter för folk som vill vara utomhus och bada i sommar (frisbee, olika bollar osv) och så hållare till mina hemgjorda spel :)

Bordshockey-turnering

Det var en trevlig tillställning i lördags när vi samlades 8 pers hos oss och spelade en turnering i bordshockey. Vi hade lånat ett spel av Adam också, så vi hade två. Vi lottade in oss i två pooler med fyra personer i varje.
Johan fick spela med alla tjejerna. Resultatet blev:
1. Johan 3-0
2. Fanny 2-1
3. Jenny 1-2
4. Alexandra 0-3
I pool B blev resultatet
1. Adam 2-1
2. Fabian 2-1
3. Anders 1-2
4. Nicklas 1-2
Sedan fick ettan i pool A möta fyran i pool B osv. Då såg cupschemat ut såhär:
Efter att Nicklas slagit Johan med 3-2, Fabian slog Jenny med 4-2, Adam vann över Alexandra och Anders vann över Fanny så hade vi semifinalerna Nicklas/Fabian och Anders/Adam.
Nicklas och Fabian hade 3-3 när andra halvleken avslutades (vi körde 5x5 minuter). Sudden Death, spännande! Fabian gjorde första målet, och vann således. Adam tog Anders, final mellan Adam och Fabian!
Adam tog hem segern och vann hela turneringen! Wee!
Sedan var det dags för min filmquiz, jag delade in alla i lag (Team Anders med honom, Adam och Jenny, Team Johan/Fabian och Team Nicklas/Alexandra). 30 frågor, det var väldigt jämt, men Team Nicklas tog hem segern med knappa en poäng före Team Anders!
Efter att alla utom Johan och Fabian gått blev det några omgångar Beer Pong och så pratade vi livet tills första tåget gick. Göttans!!

Mys på balkongen, grillning, premiärtur för Daisy

Alltså, vilken dag! Vi må ha kommit upp sent (gick ju och lade oss vid 05.30-tiden igår, så det är väl okej), men vi tog igen dagen sen kan jag säga! När Nicklas tar en 4-mils-cykeltur så kommer Felicia över och pratar klubb, burlesque och en massa annat. Vi tränar ihop och sitter sedan på balkongen i värmen hela eftermiddagen. NICE!
När hon gått hem sätter vi oss på gräsmattan bakom vårt hus. Där ligger vi och har det skönt, har katten Daisy ute för första gången i sele och koppel (det gick jättebra!) och grillar. Så. Jävla. Gott.
Och så sitter vi på balkongen i kvällssolen. Och så tar jag en tur med henne runt på innergården.
Och så en rysare och mys i soffan med en filt och laxmacka. Ja, det var en bra dag.

Stiga Hockey-turnering

Ikväll anordnar Nicklas (med lite hjälp) en bords-hockey-turnering! Kul i jul! Nu: städa, hinna till Systemet, bota huvudvärken, göra klart film-quizet och värma upp fingrarna. :)