Konstig reklam

Vad har jag missat? Sedan när gör IKEA sån här reklam? 
Hittade den på Sundsvallsbladet hemsida, inte helt galen sida, så antagligen inte fake..
(Kanske bara jag som stör mig också)

I jakten på gratis kaffe..


Halv sju hos Jophie

Kul igår hos bästa värdarna Sophie och Jonas. Drinkar, paj, skvaller, Walking Dead-brädspel. Awesome!
Jag jobbar i helgen + har tokmycket att göra, så blir lugn hemmakväll för oss ikväll, inget vilt!

Efter ett tag..


Typ


Det.. kan jag tyvärr inte hjälpa dig me..

 

En ganska enkel födelsedagsfest

Efter bordshockeyturnering så drog vi till Jonas i Spånga (vi var på O'Learys kortare än två timmar, kändes mycket längre). Han firade nämligen födelsedagen som var i onsdags. Vi gav honom en bok och en kortlek. Det hanns med lite Beer Pong, Buzz och allsång med vackert gitarrspelande, tyvärr missade vi tydligen både ett quiz, en skådespelarprestation från Alex och någons banjospelande :(
 
Det var la gött iaf, som vanligt!

Ice Shot Trophy - Tidernas Största Bordshockeyturnering

Igår åkte vi med Adam till O'Learys i Nacka Forum för att de två skulle tävla i deras bordshockey-turnering som anordnas i hela Sverige under hösten.
Två personer i varje lag, högst 32 lag per deltävling, matcherna spelas i 2 x 3 minuter, vinnaren från varje restaurang kommer mötas i finalen i Tele2 Arena. Adam var den offensiva och Nicklas försvararen. Det var endast 10 lag anmälda i vår deltävling, så de delades upp i två pooler med fem lag i varje. 
I deras första match, mot laget Kenneth, spelade de väldigt stabilt och bra, fick tid att utföra deras strategier och göra välplanerade mål. Resultatet blev inte mindre än 8-0 till Sundbyberg Flyers (ja, det var deras lagnamn).
I andra matchen spelade de mot en superduktig tjej + partner, laget hette Kali. De blev väldigt pressade, fick inte chansen att spela sitt spel. Ännu nervösare var dem när det blev 0-1. Vi halvlek (och sidbyte) så hade de dock lyckats kvittera. Med mindre än en minut kvar fick motståndarna i 2-1 och spänningen blev olidlig (jag som åskådare kände att "nu var det kört!").
Tror ni inte att Nicklas "Klippan" Barklunds vänsterback får tag på pucken, efter lite slarv från hennes sida, och skjuter ett välplacerat skott rakt i mål med endast en sekund kvar på matchen. Publiken blev vild, vilken grej!
I tredje matchen spelade de mot laget Råttjävlarna. Adam och Nicklas spelade lite försiktigt, men vann ändå matchen med 2-0. 
Sista matchen var väldigt spännande, mot Dudemasters. De hade nämligen vunnit 2 matcher och förlorat 1. Sundyberg Flyers hade vunnit två matcher och spelat 1 oavgjord. Det är endast ett lag från varje grupp som går vidare till finalen direkt. Viktig match alltså! Det lag som vinner matchen går till final, men om det blir oavgjort är det Nicklas lag som vinner (i och med en oavgjord istället för förlust). Exciting!
Det laget var redan ökänt för att vara väldigt högljudda, vara oförsiktiga med spelen och köra med lite ojusta tekniker, så våra pojkar var förberedda. Skönt när första målet trillade in. Sedan kom det andra. Ingen slappnade av dock innan matchen var över och det kom mycket riktigt ett reduceringsmål, men bara ett. De vinner matchen sista matchen med 2-1 och går vidare till finalen!
 I finalen tog dock streaken slut. De fick möta de obesegrade Ukraina Allstars. De har bara släppt in två mål under hela turneringen. Riktigt vassa är dem, Nicklas och Adam har tyvärr inte en chans. De blir alldeles bortkollrade av deras snabba, målmedvetna spel. De låg bara under med 0-2 inför andra halvlek, inte så farligt.
Men sedan rullade det in ytterliga 6 stycken. De hade själva några chanser, men Ukraina blockerade alldeles för bra. Ingen var besviken efteråt, de hade fortfarande spelat bra (det var bara så att de andra var så jävla bra) och var nöjda med sin kväll. En andraplats tycker jag man ska vara nöjd med!
Kul var det att titta på också! Han som höll i det tyckte verkligen att de skulle försöka igen i en annan deltävling (det är ett par kvar, iaf i Stockholmsområdet), men vi får se hur det blir.

Typiskt Fannys humor

Hittade en sida med 60 foton där en katt oplanerat dykt upp och gjort bilden roligare. Sånt kan jag sitta och skratta åt i evigheter, det hjälper nog att jag älskar katter. Gå in på sidan här.

För ALLA vill ju AUTOMATISKT ha en kaffe..

 

Fars dag!

Grattis pappsen på fars daag! (och jadå, han läser bloggen (för att jag har satt den som startsida på hans dator, och han vet inte hur man ändrar, mohahaha!)
Snart drar han till Thailand och spelar piano där så då får jag inte se honom på över en månad :(

Nicklas vid trummorna


Resan till Borlänge!

Wow! Vilket fantastiskt dygn det var uppe i Borlänge i onsdags! Jag och Linda använde timmarna väl, tycker jag. Vi sov från kl. 9-13 (då var jag tvungen att gå upp för hinna med mitt tåg tillbaka). Under de vakna timmarna gjorde vi en massa skoj! (och Mattias joinade oss efter jobbet vid 19.30, men skulle sedan jobba igen kl. 07.30 nästa dag, så det blev inte jättesent för honom)
Ska ta med mig Nicklas dit snart igen! ;)

Menar du.. spindelväv?

 
..och för att det är Halloween..?

På väg till Borlänge!

Nu sitter jag på ett tåg till Borlänge för en blixtvisit där och hälsa på Linda. Nicklas jobbar (ons-fre nu bara, han är jättenöjd med det schemat!), så han kunde inte följa med.
 
 
Kommer dit vid 16 på onsdagen och drar kl 14 på torsdagen (familjemiddag på Fridhemsplan på kvällen).
Vi ska bara sitta och snacka, käka pizza, choklad, dricka cola, se på film, spela spel (planerar att göra henne en expert på overrun innan dygnet är över, moahaha!). Weeee!

TACK för hjälpen!

 
I ett inlägg så bad jag om lite tips på serier och bilder jag kunde rita. För varje kommentar skulle jag skänka 3 kr till cancerfonden och deras Rosa Bandet-kampanj. Tack för alla bra idéer! 12 stycken á la 3 kr blir iaf 36 kr skänkta (nästa år tror jag att jag skänker 5 kr per kommentar..) 
Inte precis något självklart till en julkalender (alltså minst 21 strippar), men flera andra bra grejer jag kan använda! Kom ihåg att du kan alltid kommentera på bloggen om det är något som du tycker att jag borde rita!

Hallowenparty!

Igår tog det oss en halv dag att klä oss för att gå på maskeradfest i Lucys källare. Nicklas var Tintin, jag färgade håret svart, stoppade i hemska linser i ögonen, hade pyntat en svart mask med lite spetsar och pärlor och grejer, hade köpt en hel svart dräkt med en svans på, målat morrhår, klippt sönder ett par nya handskar och hade satt på mig långa häxnaglar under, lösögonfransar, svart skärp med rosett, diadem med kattöron, Nicklas svarta fluga, ja en hel del.
Ganska likt blev det :P
Vi mötte upp först Andreas och Jessica på tåget och sedan Daniel och Caroline vid Slussen och tog sällskap med dem dit. fin lokal, och idag pyntad med spindelnät, pumpor och andra passande saker!
Alla (utom två) var utklädda, och oftast jättefina! Tror vi var över 50 pers där någon gång. Det bjöds på snacks och bål.
Vinnaren i kostymtävlingen till vänster, Jessica! (hemmagjord hela grejen!)
Det var en awesome night! Jag skulle jobba (kl 13 förvisso, men still) dagen efter så vi tog 02.50-bussen hem. Där var den riktiga kissen! ^^

Trick or treaat?

Ikväll drar vi på maskeradfest på söder. Och ser ut, well, såhär!