Födelsedagsserie till Alex

Igår var vi på Götgatan och hade överraskningsfest för Alex, som fyllde 30 i tisdags. Jättefin (och god) tårta, presenter, sång, vodka redbull (ja, ganska yr idag..), bästa vännerna. Trevlig afton!
 
Här är iaf serien jag gjorde till Alex (skämtet är att hon har kommit sist de senaste två åren i vår tv-spelsturnering, men det här året ska hon "verkligen öva")
(Lite kul att jag slog upp en lagom hård svordom på rumänska, men sen visar det sig att jag tog en vääldigt grov ^^) 

Galavisning av dokumentärfilm!

Idag var vi på Filmhuset och SVT:s premiärvisning av dokumentären "fans", ett projekt då 8 olika regissörer (eller 10 faktiskt) gjorde sina egna småfilmer under sagda tema. Johanna St Michaels regisserade sin del: "Ett smörgåsbord av synd", om burlesquens värld. De var med på Nalen på Fröken Frauke presenterar och på Stockholm Burlesque Festival, där vi ju alla vet att Nicklas tävlade i tassel twirling på Octbooberfest!
Nicklas hade massor på jobbet och hann således inte hem och duscha emellan, så jag fick komma med kläder och han bytte om på cykelparkeringen för att sedan mingla med vackert klädda människor, skumpa och snacks.
Sjukt snygg affisch för filmen ^^
Det var jättekul att se filmen, och den var mycket bra! Man skrattade mycket! Nicklas var med en hel del och jag syntes under bråkdelen av en sekund, när de filmade publiken ;D
(På slutet av filmen hör vi the lead singer i A-ha (Morten Harket) prata om den filmen han var med i (Hemlandet, superbra!).
 
De medverkande:
Vi hade väldigt trevligt, efteråt käkade vi grillad lax med pommes och bearnaise (kl. 22.00 på kvällen, mysigt ^^)

Glad påsk!

Önskar glad påsk med en hemsida istället för femte och sista delen på min sagoserie (eftersom jag fortfarande inte orkat rita om den efter att det spilldes vätska på den färdiga och således förstörde den innan jag hann scanna den förra året :S)
Är ute på landsstället och äter alla möjliga goda påskrätter efter den andra. Idag har jag dock spenderat mest hela dagen sittande på mitt rum och skrattat åt sidan http://catsareassholes.tumblr.com
Det är bilder, gifar, videos, quotes, serier och texter om katter (och alla här vet hur mycket jag gillar katter). Fett. kul.
Glad påsk (and you're welcome)!