Poppis!

Kul att gå in och kolla på Xbox Sveriges instagram, jag finns med på inte färre en tre bilder från den sista tiden (i och med turneringen i torsdags). 239 likes på bilden när jag håller i en lancer ;)

Gears of War: Ultimate Edition Tournament

 Det var sjukt kul på Inferno Online igår och turneringen i nyaste Gears of War-spelet (egentligen en re-make på första spelet). Jag och Nicklas träffade Daniel, som anordnade det, och övade en del innan start. 
Första matchen vann vi, andra matchen förlorade vi, tredje matchen vann vi och sista matchen förlorade vi. Så vi åkte ut i semifinalen, för att summera. Nöjda ändå, paret vi åkte ut mot var duktiga, de som vann finalen är på elitnivå. Både jag och Nicklas kände dock såklart att vi kunde spelat bättre (särskilt jag).
Lancer Queen (min gamertag på xbox) ^^
 
Spelet måste såklart införskaffas, så idag drog jag ut och köpte en Xbox One, den versionen med tillhörande spel. Nu står det som bäst och laddas ner, ikväll kör vi!! :P

Katternas sommar i tabellform

Nu har jag tagit all packning och alla djur och flyttat tillbaka till Stockholm för hösten!
Katterna har haft det jättebra där ute, de har varit där nästan hela sommaren (med ett par pauser för kollo och resor för mig). Här är sammanfattningen av deras vilda sommar (den enda värre än den andra som synes)
(JÄVLAR vad jag har plockat döda möss över hela trädgården!!)

Peppen!!!!!!!!!!!!!!!

Så sjukt peppad inför torsdag!!!!!!
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG

Ny höst, nytt liv

(Till detta inlägg måste man lyssna på denna låt)
 
De senaste månaderna har jag haft någon sorts verklighetsflykt. Hela sommaren har jag bott på landet, i England eller på kollo. Endast vid några få tillfällen har jag sovit över i Stockholm. Jag har trivts väldigt bra ensam och isolerad (lite oroväckande bra faktiskt..), men nu när höstterminen börjar igen så känner jag att det är dags för en ny start! Det är mycket med mitt gamla jag som jag vill ändra, mycket nytt jag vill prova. Med så mycket ensamtid kan man verkligen reflektera över sig själv och vad man vill ha ut av livet. Det viktigaste jag vill ska hända är förstås att vi ska lyckas byta fina trean i Solna mot två mindre lägenheter, vill verkligen ha ett eget ställe att dekorera och bo i! Här kommer en lista på fler planer som jag funderat på till hösten (ja, vissa är mer seriösa än andra):
Vi får se vad det blir, nu ska jag iväg på Daniels födelsedags-/inflyttningsparty i Spånga!

Cat-shaming..

 
Jäkla katter...

15-08-15

Det finns en hjärtformad sten nere vid sjön där jag växte upp. Man passerar den nästan varje gång man går på promenad, och när man går på den så måste man säga vem man är kär i. Nu när jag går förbi den så har jag kommit fram till att det är första gången sedan jag var 6 år gammal (och blev kär i min tränare på fotbollslägret, 12-åriga Billy, sedan var det alltid minst en förälskelse hela tiden: Billy - Chris - Gabriel - Ivar - Fredrik - Elias - Henrik - Tommy - Tamino - Christopher - Nathalie - Hampus - Marcus - Simon - Jens - Stefan - Victor - David - Mauron - Tomas - Jocke - Rickard - Eric - Mattias - Nicklas) som jag inte har något namn att ge om jag stiger på den. Det känns... konstigt faktiskt. Som om det är nånting fel på mig. Som om mitt hjärta har gått sönder och behöver lagas. Jag har ju alltid en crush på någon! Folk tjatar om att det är dags att "skaffa någon ny", "börja nätdejta", "du kommer hitta någon", "den här killen jag känner..". Själv känner jag mig trött. Trött på att försöka imponera på någon, trött på att vara snygg hela tiden, trött på att spela glad, rolig, kunnig om mina intressen etc. Suck.
Idag, 15-08-15, så skulle jag och Nicklas gifta oss. Kl. 17.30 skulle vi gå in tillsammans efter tre tärnor och tre best men till pianomusiken "Comptine d'une Autre Été", i Fjärilshuset, Solna. I mitten av vigseln skulle Jonas och Sophie sjungit "'Til there was you", vi skulle givit varandra ingraverade specialgjorda ringar, lovat att älska och hedra varandra resten av våra liv, kyssts, och så gått ut till en jazzig version av "Fjäril vingad". Där ute skulle vi stå och bli fotade i en silvrig ballongbåge (temat för bröllopet var silver: dekorationerna, silver på stolarna, silver-program till varje gäst, silvernamnskylt osv) medan folk blåser såpbubblor på oss, sedan skulle det vara champagne (cider till mig), snittar och mingel i trädgården. Mer fotande, med tärnor, best men, familjerna etc. Det skulle vara superfint pyntat i festsalen såklart, tre-rätters middag, olika teman på varje bord som speglar våra intressen. Ett quiz om brudparet på varje bord, för att bryta isen och få gästerna att prata med varandra (pris till vinnarbordet i slutet av kvällen). Live-band till efterrätten, musiker som jag har växt upp med och känt hela mitt liv (då de spelat i Sveriges jazzband med min pappa sedan innan jag föddes). Vår favoritsångare, Deri Rowlands (från Wales), som bland annat har sjungit in vår låt "Moonglow", skulle sjunga. Vi skulle dansa tryckare första dansen, inte någon krystad vals, därefter svänging jazz resten av kvällen. En sagolik tv-spelstårta väntar sedan, och vi skulle skära den med Master Sword (från tv-spelsserien Zelda). Efter festen var över skulle vi ta cykeltaxi/häst med vagn/vanlig taxi till Stallmästaregården, där jordgubbar och cider skulle vänta på oss och vi skulle spendera bröllopsnatten. Imorgon, eller kanske dagen därpå, skulle vi åka på vår bröllopsresa, antingen till Frankrike, eller kanske Barcelona (det var inte bestämt). 
Det blev inte så. Istället så har vi båda hjälpt min syster Felicia att flytta, och käkat lunch med henne. Nicklas ska på kvällen se på film i Rålambshovsparken med nya flamman. Jag åkte bara in till stan för att hjälpa till med flytten, helst vill jag åka ut till Trosa på direkten, hem till katterna och xboxen. Om jag inte drar ut och hänger med några polare ikväll så kommer jag se på film och (alldeles säkert) sätta i mig en hel påse chips. Det blir kul det med :)

Livet - man vet aldrig vad som kommer hända


Hemma!

Har inte bloggat sedan jag kom hem från kollot! I lördags så städade vi hela stället och åkte tillbaka till Stockholm. Försöka få tag på Nicklas som hade mina nycklar, utan mobil (för den hade jag glömt hemma), det var kul.. På kvällen bjöd cheferna alla på middag på japansk restaurang och det var ett trevligt avslut. Har haft det hur bra som helst :)
 
Eftersom det är en sekretess-gård så kan jag inte visa mycket foton, men här är ett par som visar ungefär hur jag haft :)
("Gör en namnskylt till dörren", sa dom. "Okej", sa jag)
(När man inte har varken internet eller Gameboy med sig blir det mycket ritande och örhängen gjorda..)
Nu är jag på plats med katterna på landet, efter att ha hjälpt Daniel flytta till sin nya lägenhet! Hänger här ett par dagar (klipper hela gräsmattan för tredje gången den här sommaren) och åker sedan in för att hjälpa syrran flytta på lördag också :P Skolan börjar om bara tre veckor, panik!

R.I.P Lillan!

Idag är jag ute på kollogården utanför Norrtälje, medan i Sundbyberg är det begravning för Nicklas mormor, Agnes. Hon somnade in på sjukhuset i början av juli, 94 år gammal.
När man varit i förhållande med någon i 8 år, och alltså träffat hans mormor i 8 år, då känns det som om det vore min egen mormor (och min är borta, har ingen kvar i den generationen). Så jag är såklart jätteledsen att inte kunna vara på "min" mormors begravning idag, men jag tänker på er alla och hoppas att det blir fint.
Vi saknar dig redan Lillan! <3

Fanny in UK #4


Ett vykort