The 60 silliest pie charts on the internet

Nu är ju min humor lite skruvad, men jag skrattade som fan åt sidan "The 60 Silliest Pie Charts on the Internet", alltså onödiga och roliga pajdiagram, såsom dessa:

Hahaha!

(säger inte att det här är jag eller nånting ^^)

Ett hejdundrans 60-årskalas

Oj, vad vi jobbade på där på lördagen! Sjutusen ärenden att ta hand om, pappa och jag gjorde vårt bästa för att inte mörda varandra i det trånga köket när vi lagade våra diverse rätter (han fisksoppa, bakade bröd, gjorde sallad. Jag bakada chokladtårta, gjorde ölkorv med tillbehör på tandpetare, lax- och avokadosnittar, rostbiffsrullbitar och så baconlindade oliver). Vi städade, skrev ut häften, namnlappar, dukade och pysslade.
Jag hade ju, såklart, gjort ett par rebusar och ett litet korsord som alla handlade om mamma. Även ett par visor fanns där i häftet med kända melodier men med ny text. Alla sjöng med och tyckte att det var jätteroligt <3
Oj, vad lyckat det var! Och alla älskade mina små snittgrejer och tårtan och allt, yay! Mycket trevlig fest! Jag och Nicklas drog tidigt nästa morgon och lämnade allt städande till dem, haha! (katterna hade faktiskt varit ensamma länge, sådeså). Grattis till min mams igen!

Glad alla hjärtans dag!


Helgens planer

 Som ni märker blir det inte mycket nytt ritat, men jag har ca 200 gamla BK-bilder jag kan lägga upp ;)
Inte heller gör vi så mycket skoj, skola och jobb händer. (wow, vi har blivit ansvarsfulla som alla andra..)
I helgen ska det dock fixas inför mammas födelsedagsfest, på själva alla hjärtans dag.
Vi ska städa, fixa, laga mat och pynta i lägenheten, så vi drar dit redan idag.
I skolan läser jag nu kursen "Ämnesdidaktik, läroplansteori, betyg och bedömning I", slutar 9 mars. Otroligt mycket tråkigare än det låter. Hoppas alla får en trevlig helg!

Kryssning och födelsedagsfirande!

Intensivt när jag satt och skrev för glatta livet på min uppsats som skulle in i fredags, och Felicia väntade på att jag skulle dra så vi kunde kidnappa mamma efter hennes jobb! Panikångestattacker (som alltid vid uppsatsskrivningar), men jag skickade in den i tid och hann åka och överraska mamma (som fyller år nästa lördag, men då är Felicia borta, därav nu) för att därefter åka på Finlandskryssning!
Buffé både på fredagen och lördagen, inte tokigt ^^
Efter att båten lade till kl. 16 drog vi till Fridhemsplan och dödade lite tid innan det var dags för Sophies födelsedagsfirande i Hornstull! Pokerkväll var det! Men först en sjukt snygg tårta, sång för henne och supergoda drinkar!
Fina priser i potten, vi körde två omgångar. Jag och Nicklas gjorde inte bra, men hade kul ändå! ^^
Vinnarna blev inga mindre än Jonas och Sophie! Bravo bravo. Vi stannade sist av alla och spelade Portal och pratade, awesome kväll! <3

Yup

 

Tur att Nicklas sover så tungt ^^