Fanny in UK #3


Iväg på läger!!

Efter en fantastisk tid på landet med släktmiddag, hemgjorda brädspel, besök av Nicklas, minigolf, tripp till Trosa, pingis och tårta drar jag nu min kos till Väddö, utanför Norrtälje, för att jobba på ett LSS-kollo i två veckor.
Ska bli superkul, en utmaning. Vet inte hur det är med internet, även om jag hoppas få massa ritat gjort och läsande och örhängande (hmm). Uppdatering kommer iaf så småningom, det är ett löfte (eller ett hot)! Tills dess, ha det bäst!

Fanny in UK #2

Hände en hel del...

En fantastisk helg

Hade som sagt ett par dagar uppe i stan, innan jag drog tillbaka till landsstället (där jag nu kommer hänga ensam en vecka, då päronen är utomlands, sweeet!). Fredagskvällen spenderades i Spånga, spelandes poker. Två omgångar blev det (alla startade med 65 i marker), kommer inte ihåg vart jag kom riktigt, men safe to say att jag inte var nära några priser (eller ens topp 3). Härliga drinkar, roligt spel, sitta och snacka på köksgolvet = good night!
På lördagen klippte jag mig och fick håret rakt och fönat och fint. Sedan klädde jag upp mig till tänderna och drog med Nicklas till Bredäng, gick ett år (15/20 minuter) till en hamn och Sätra Båtklubb. Där mötte vi polaren Jonathan, som bjudit in oss, och fick välkomstdrink. Därefter var det liten båttripp till en ö med ett fantastiskt hus, tält med bar, scen, dj's. Tyvärr regnade det såklart (och messade upp mitt hår royally).. :/
5 drinkbiljetter hade vi (generöööst!), så vi minglade runt, satt och pratade med lite spännande människor, drack färgglada drinkar, småvaggade till musik. Åt gott (båda tog veggie: spett med soja- (?) kött och grönsaker. Hembakat bröd, majs, goda ostar, potatissallad). Fantastiskt!
Jag, som ändå anordnat en del fester (men verkligen inte någon för 100 personer) är sjukt imponerad över alla arrangörer, att allt klaffade och räckte. Drickan tog aldrig slut, alla fick mat (iallafall första portionen, som inte var dålig!), bandet skulle börja spela 23, de började i tid, alla fick plats osv. Sjukt. Imponerad.
Själva eventet var en release-fest för artisten Earons nya musikvideo till låten "Fraud", så innan de visade den på en stor projektorduk i tältet så körde han och tre musiker en akustisk version av den, live. WOW, vilken röst snubben har (och sjukt trevlig är han också, vi smög in en beundrar-konversation i toakön)! Jag och Nicklas kände först att den akustiska var bättre, men efter ett tag ändrade man sig.. Tycker nu båda är lika bra (originalet är väldigt dans/partyvänligt, alltid bra)!
Efter den föreställningen (då skaparen av videon blev dränkt i skumpa på scenen (och några i publiken också) ^^) så fortsatte festen med musik och vin i massor halva natten. Regnet hade slutat och natten var inte alltför kall. Vi hittade majs (det enda som fanns kvar på grillen), så vi satt och grillade det över en marshall (ej att rekommendera) och snackade. Vid kl. 1 hängde vi på några i båten som skulle dra hem. Gå igenom en mörk skog utan belysning, ta tunnelbanan hem. Wow. Vilken fantastisk upplevelse! Lätt den coolaste festen jag varit på. Hade riktigt riktigt trevligt!

Bad luck Fanny

Ja Jesus...
Anyway, är uppe i stan för en blixtvisit, så nu är det bara att torka snoret och dra till Jophie i Spånga för pokerkväll. Imorgon är det VIP-release-fest-på-privat-ö-med-middag-och-dryckeslekar-och-bad! Kul i jul(i). Sedan måste jag tillbaka till landet så fort som möjligt, mina ögonstenar är ensamma där ute, och säkert väldigt uttråkade inomhus..

Fanny in UK #1


Nackdelen med att bo på landet..

Jag älskar min katt! <3

Pysseltajm!!!

Hämtade upp detta paket på Hemköp i Vagnhärad. Nu är det dags att börja pyssla!!