Fanny klipper gräsmattan

 
 
 
 
Läxan lärd (bara bit ihop och gör klart skiten!)

På plats på landet!

Nu var man då på plats i huset utanför Trosa! Klockan halv åtta imorse åkte vi hit, hämtade upp katterna i Solna på vägen. Resan gick bra, och katterna mår bara fint. De gillar att vara ute :)
Jag har städat gästrummet, kopplat in min tv från stan, xboxen, datorn.
 
Lista på saker jag kommer göra i sommar
¤ Rita - saker från min resa, men även annat, kanske en ny serie?)
¤ Pärlplatte-örhängen - med minipärlor. Alla möjliga motiv (säkert en hel del tv-spelsrelaterat)
¤ Bada - sjön kommer vara iskall säkert, men minst en gång ska jag doppa mig!
¤ Brädspel - ska göra klart Harry Potter-spelet, därefter har jag ett par planer (bl.a. ett om "Sagan om Isfolket")
¤ Brodera - samma mönster som när man gör pärlplattor, men brodera på kläder. Har allt som behövs
¤ Grilla - ingen sommar utan lite grillning! Lax, majs, champinjoner, cocktailtomater, potatis och så chili bea. Aah!
¤ Spela pingis - har saknat det otroligt mycket, och hoppas att jag hittar någon som vill spela här ute
Och så förstås leka med katterna, klippa gräset, läsa. 25:e juli börjar mitt sommarjobb!

Tillbaka i Sverige!

Har haft det väldigt bra i Storbritannien, fått jättegoda vänner, varit på en massa utflykter och framförallt lärt känna staden Swansea, i Wales. Älskar den! Först två dagar innan jag skulle åka lyckades jag få tag på papper och pennor (tänkte inte på att ta med mig det), så jag har skrivit ner ca 20 idéer med mer eller mindre roliga situationer/händelser på min resa, får se hur många jag orkar rita. Här kommer iaf en god sammanfattning av vad jag pysslat med på min resa:
 
Resan hem gick bra, kom till Skavsta flygplats kl. 22.30 ikväll och tog en flygbuss till Sthlm. Ska spendera helgen här bara, sedan tar jag katterna till stugan i Trosa! Ramel har en öroninflammation och får medicin och måste tvångsmatas, så jag ska hjälpa Nicklas med honom!

Fanny singel

Det här kan komma som en smärre chock för några, men i februari gjorde jag och Nicklas slut. Vi växte helt enkelt ifrån varandra, hade aldrig tid för oss eller romans och var liksom bara rumskompisar. Det var även för mycket stress i skolan (för mig), med bröllopet och allt var jobbigt. Vi är iaf fortarande vänner och så fort lägenhetssituationen är löst så kommer allt att bli jättebra.
 
De här månaderna har både han och jag förändrats massor. Här är ett par saker jag har kommit på om mig själv:
 
Det ska vara osagt om livet är härligare eller sämre som singel, men annorlunda är det iaf ;)
 
Jag hade min sista skoldag i torsdags och lämnade igen en omtenta på fredagen och min sista reflektionsuppgift på Retorik-kursen på söndagen. Jag har officiellt sommarlov, woohoooo!
 
Nu sitter jag på en parkbänk i London, kommer vara i Wales drygt 2 veckor och bo hos kompisar jag mött över Xbox Live. Därefter är det stugan utanför Trosa, sedan är det sommarjobbet på ett LSS-kollo (för förståndshandikappade) i augusti, och så stugan igen. Det kommer eventuellt uppdateringar om vad jag pysslar med, men annars önskar jag alla en riktigt trevlig sommar! Kram /Fanny

Nicklas i cykelbuds-EM 2015

Jag ska fatta mig kort, men nu är Nicklas hemma från Milano, där han har tävlat i den tjugonde upplagan av Cykelbuds-EM. Alltså, Europamästerskap (ifall någon inte fattade det), stort.
(Josef, Nicklas och Ella längst till vänster i bild)
 
8 svenskar åkte (inte glömma duktiga Sussi, som vann en alleycat bland annat!). 2 timmar var lördagens kval. Det är varmt. Svåra regler, många blev diskade osv. Wihks (från Ryska Posten) cykel gick sönder en kvart in och han var tvungen att avsluta tävlingen. Sussi fick tre (!) punkor (men var banne i mig nära att kvala ändå!). Sent sent på kvällen sattes listorna upp så man kunde se vilka som kvalat. Där kunde man se Nicklas (nr 51) och Batman, från "Ryssen" (nr 404)!!!
På söndagen var det final, de 80 bästa från dagen innan (av ca 450 tävlande) körde. Batman hämtade ut det fjärde manifestet och hamnade på 49:e plats. Nicklas kör felfritt, är både stark och smart, ligger före världsettan (!) där ett tag. Hämtar ut sista/sjunde manifestet (bara de 15 snabbaste får göra det) och hamnar till slut på 8:e plats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Helt otroligt. Det går inte att beskriva hur stort det är med ord, så jag tänker inte ens försöka. Han kom hem på måndagen vid midnatt nästan, efter en intensiv resa. Kul som fan har han haft, prylar i drösar hade han med sig hem. Nästa år blir det EM i Köpenhamn, det är inte alltför långt borta, och VM kommer hållas i Paris, iiih!
Nicklas. Vilken best.