Intensiv vecka

Nu när terminen närmar sig sitt slut börjar det bli mer och mer intensivt i skolan. Uppsatserna och proven avlöser varandra och vi börjar alla få något vilt i blicken. Hela veckan har jag skrivit en Linguistic-uppsats och gjort klart ett hemligt projekt, imorse gick jag upp kl. 9 för att skriva en uppsats till Academic Reading and Writing II. När den var inlämnad (en timme innan deadline, rekord!) gick jag ut för att leta efter Falcon som varit ute ett dygn.
 
Hittar honom högst upp i en 15 meter hög tall. Fick spendera två timmar ringandes varenda arborist och klättrare i Stockholm (bara för att höra att det är fredag eftermiddag, så hjälp kommer tidigast lördag och 3500 kr kommer det kosta). Hela Stureby kommer förbi och ger moral support, mysigt med en så bra sammanhållning!
 
 
Till slut kommer Nicklas cyklande, tar en enda titt på trädet och klättrar sedan raskt upp och hämtar Falcon och stoppar ner honom i ryggsäcken! Hade sån sjuk ångest, men är glad att det slutade väl. Nu ligger den jäveln (Falcon alltså) och spinner i mitt knä, sugen på att gå ut igen :S

Geniala lärare

Det här kanske är lite roligare för mig som studerar till att bli lärare, men jag tror vi alla kan njuta av lite oortodoxa och roliga utlärningsmetoder/påhitt från lärare!
Hela listan kan du se här

Japp, pretty much


Busy busy

Medan jag är upptagen med skolan, att jaga achievements (japp, har tagit upp det igen), fixa med England-resan och ett hemligt projekt så hinner jag varken rita eller göra roliga saker. Att vara pank kan vara en orsak till det senare också. Trots detta har lite skoj hänt sedan senast, här är pics:
Sitter nu och kollar på Star Wars Episod V och käkar chips med dipp för att fira att det är fredag och att tentan jag gjorde idag gick bra (eller okej iaf). Trevligt helg!

Min nya lägenhet!

Ja, det tog lite tid. Men nu har jag äntligen kommit helt iordning och har tagit lite foton på lägenheten. Det saknas fortfarande lite tavlor på väggarna och jag vill som sagt göra lite större förändringar till sommaren sen, men annars så trivs jag jättebra som det är nu :)
(Hur många katter finner ni i bilderna ovan ^^ Det märks att de gillar att vara där jag är :P)
 
Supertrevligt när mamma kom på middag idag, sedan har jag en fartfylld vecka framför mig, som vanligt.

I min inspirationsmapp

Det är såå spännande att flytta till en ny lägenhet, att få inreda och planera. På grund av pengabrist så kommer jag inte kunna göra så mycket roligt nu, och sedan flyttar jag ju som bekant till England några månader, så först till sommaren har jag förhoppningsvis sparat ihop pengar och kan fixa till stället riktigt fint :) Här är lite bilder som finns i min "inspirations-mapp" just nu:
Eftersom det är den 5:e november så ser jag "V for Vendetta" (EDIT: även om jag dagen efter insåg att det var den 4/11 ^^) och firar att jag skrivit på mina lägenhetspapper idag, har adressändrat, skickat in min litteraturuppsats och valt kurser till Sheffield (det blev "Writing Fiction", "Language and Gender" och "Representing the Holocaust").

Comic Con / Gamex 2015

På lördagen drog jag till Friends Arena och Comic Con./ Gamex
Sjukt kul, som alltid. Stötte på Alex, Margareta och så Lucy och Daniel som jobbade på mässan. Spelade ingenting för det var så långa köer till allt, men köpte lite småprylar, kollade på paneldiskussion, kollade på bra cosplay och pratade med illustratörer, väldigt lyckat var det!

Flytten!

I söndags så gick mitt flyttlass till nya lägenheten i Stureby.
Lite snabbfakta om den: 
Antal rum - 1 rok
Kvadratmeter - 34
Våning - BV
Minuter restid till Universitetet - 29 (ungefär samma som från Solna)
Minuter till tunnelbanan - 5
Jag fick hjälp av goda vänner och vi klarade att ta alla prylar på två rundor.
Jag bjöd alla på pizza på restaurangen bredvid min byggnad (sjukt sjabbigt ställe och dålig service, men de absolut billigaste pizzorna jag sett och de var inte dåliga!) och sedan har jag spenderat söndagen och måndagen och fått iordning.
När jag fått bort berget med kläder som nu är i soffan så ska jag såklart fota på hur den färdiga lägenheten ser ut!
Nicklas flyttar till sin etta i Bromma i mitten av månaden och imorgon ska vi skriva på våra kontrakt, sedan är det över (sköönt). :)