Dags att åka på kollo!

Nu bär min långa färd från Trosa till Åhléngården av. Jag kommer jobba på LSS-kollo där i drygt två veckor. Har laddat upp med ordentligt med filmer den här gången och har såklart bok och ska sola, rita och göra pärlörhängen, som förra året. Här är vykortet från förra året (jag är ganska säker på att det kommer vara likadant):
Här är en bild jag hittade på 9gag *hint Nicklas hint*
Hoppas alla får ett par fina veckor i augusti!

"Promenad" - snart ett minne blott?

Hade det jättetrevligt på min blixtvisit till Stockholm igår för att fira Lucys födelsedag på restauranten "The Flying Elk", i Gamla Stan. Mycket god mat och trevligt sällskap! (Jonas snodda bilder!)

Cykelbuds-EM i Köpenhamn!

Tänkte bara säga att nu pågår Cykelbuds-EM för fullt, i Köpenhamn.
Hade jag haft kattvakt (och pengar) så hade jag åkt dit och tittat/hjälpt till, men nu får jag bara sitta hemma och vänta på rapporter från Nicklas. Han är med - såklart - och kör sin kvalifikationsrunda kl. 12.10!
Tydligen är banan väldigt tuff och finalen på söndagen kommer vara 4 timmar lång! Jämför det med finalen för två år sedan, då Stockholm anordnade och finalen var på 2½ timme. Folk höll på att då. Spännande alltså (och jag tror att det kan vara till Nicklas fördel). Klicka på bilden nedan för att se en serie jag gjorde om den tävlingen.
 
 
 
UPDATE: Han kom på nionde plats (av över 400)!!
 

Tur att det bara var första frågan som var supersvår... ^^


Fanny doesn't know how to human


Judgmental dog

Hänger ute i Trosa och passar syster Felicias vovve för att hon är i Italien. Stackarn är inte van vid spontana känslo-utbrott och grälande på tv:n och tycker det är väldigt misstänksamt när jag pratar med mig själv.
Tar alla djuren på promenad, tittar på Arrested Development,spelar och ligger och solar i trädgården och ritar. Mys

Det var några osociala veckor där på slutet när jag inte hade lektioner ^^


Katterna trivs på landet...

(yay, jag snodde föräldrarnas scanner från stan, så nu kan jag lägga upp serier här ute!)

Stockholmsbesök och BETYG!!

Hade det trevligt på Stockholmsvisiten och hann med att träffa en del folk!
Hade en grym stay på Hotel Bichard's
Sjukt härliga nyheter när jag idag fick mina betyg från Sheffield. Får jag inte godkänt på kurserna kan jag inte plugga vidare i höst, så det klart att det är skönt att veta att jag har fått A, B, B och B på mina kurser Weeeeeeee!

Dåligt med uppdateringar!

Här händer det inte mycket. Jag vill inte bara skylla på att jag är ute i det fina vädret (läs spelar tv-spel) utan också att jag har ingen scanner som funkar här ute! Superirriterande! Har ca 13 serier jag vill rita från Sheffield och har en nästan helt färdig serie om min hemresa, men måste ha en scanner. Suck.
Hoppas iaf att alla har en bra sommar, det har jag! Ska in till stan idag och stanna lite, får lösa scanner-problemet på något sätt!