Ej reklam-skylt!

Tänker att jag visar min Ej reklam-skylt medan jag är upptagen att skriva en jätte-hemtenta tills på onsdag kl. 23.59. Efter att den är färdig är jag klar med kursen "Sociala relationer i skolan", skönt!
Idag nailade min studiegrupp en presentation då vi spelade teater för de andra (mitt förslag, såklart. Pucko). Har verkligen gillat klassen, nu delas alla upp efter sina efternamn för den sista korta kursen innan terminens slut. I vår läser alla lärarstudenter sina andra ämnen (franska för mig). Så sista gången jag ser allihopa nu, på dessa föreläsningar. Sorgligt! Kommer såklart hålla kontakten med Georgos (matte) och Linda (tyska) ändå! Imorrn blir det att se "Fantastic Beasts and Where to Find them", på IMAX i Mall of Scandinavia, kul!

Never again :S


Fanny på VFU #4

Har lyckats hitta ett sätt att scanna och redigera bilder och serier utan att köpa en ny dator. Det är bra för mig, för jag blir loopy om jag inte får rita om saker som händer mig (tror det funkar lite som terapi, ända sedan Burger King-tiden då jag ville få utlopp för idiotiska kunder jag stötte på). 

Comic Con 2016

Känner mig stolt som gick ensam på Comic Con-mässan i helgen. Träffade kompisarna Johan och Lucy (som jobbade) där, annars strövade jag omkring för mig själv. Hela orsaken att gå dit, för att se Lucius Malfoy-skådespelaren Jason Isaacs, blev inte av, men annars hittade jag lite roliga saker att köpa, kollade lite på Tekken 7-turneringen, käkade på Taco Bar i Kista Centrum och drog hem.
Köpte en Gears of War-t-shirt, en Batman-nyckelring, mitt favoritgodis, två affischer och en Zelda-pyjamas.
Bra dag!