Fannicklas Cup 2016!

Hade ett otroligt lyckat Fannicklas Cup i lördags! Vi höll till i en jättemysig festlokal som ligger mitt emot min lägenhet. 19 personer kom och tävlade, ett mycket bra antal. 
Spelet till kategorin arkad var detta år Pong (ni vet, det som Nicklas är SM-mästare i). I det spelet vann Daniel, tvåa kom Julius och på delad tredjeplats har vi Olle och Peter C.
Pusselspelet skulle i år vara Puzzle Bobble, men på grund av missförstånd så var vi tvungna att byta det till Frogger (ja, jag vet, inte ett pusselspel, men whatevs). Här var det Fabian som kom etta, Jonas som kom tvåa och Georgos som kom trea!
I "surprise"-kategorin hade vi i år ett minispel från Timesplitters 2, där man ska ha sönder alla glasrutor på kortast tid möjligt. Där vann Jonas överlägset, följd av Erik och Monica.
I racingkategoring körde vi ett spel som heter Colin McRae: Dirt 2. Nybörjarvänligt så det förslår (typ, gasa och sväng bara). Folk fick jättebra tider, var superimponerad! Etta där kom Jonas, tvåa Sophie och trea Georgos!
Och i fighting-genren var det i år Mortal Kombat X. Där vann, inte så förvånande, Erik (expert på fightingspel). Han mötte Lucy i finalen. Treorna var Daniel och Peter C.
Efter att ha räknat ihop alla poäng visar det sig att det behövs två utslagstävlingar! Det mysiga lilla fotbollsspelet från Rayman Legends väljs för detta tillfälle och först möter Jessika och Alex varandra i en match om vem som ska få jumbopriset! :P (det blev Jessika!)
Sedan var det dags för det mycket spännande avgörandet om vem som kommer ta hem dampokalen! (det blev nykomlingen Monica!)
Jättekul och känslosamt att presentera vinnarna. Min bästis Georgos (hans första FN Cup) tog tredjepriset och Jonas, som varit med ALLA sju turneringarna, fick äntligen vinna pokalen. Så jävla välförtjänt.
Här nedan har vi årets vinnare! Fr v: Georgos (3:a), Jonas (1:a), Erik (2:a och Quizvinnare), Monica (Bästa Dam), Jessika (Jumbopriset)
Perfekt slut vid 23.30, sedan efterfest hemma hos mig med både trevligt häng, Singstar och Beer Pong!
Hela kvällen var bara helt fantastisk, hade så himla KUL! Underbara människor som kom. Grattis till vinnarna! För att läsa ett mycket längre, mer detaljerat inlägg (med myycket mer bilder), klicka här!

Kommentarer
Postat av: Linda

Härligt att ni hade kul =)
Hade gärna varit närvarande....

2016-09-07 @ 01:18:57
Postat av: Hej

Hur gör man om man skulle vilja vara med i fannicklas-cuppen någon gång? =)

2016-09-14 @ 14:41:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback