Fördelen med internet

Har hittat en fanstastisk grupp på FB som heter "Student Problems", där läggs en massa memes upp om svårigheterna att plugga (och särskilt nu vid tenta-tider). Här kommer ett urval från den sidan, plus en massa andra bra bilder jag hittat (sedan min förra laptop blev stulen) som passar in på mitt liv.
 

Priorities, mum!


En fantastisk påsk!

Nu får man räkna att påsken är slut. Är fortfarande ute på landet (utom när jag åker in till stan en blixtvisit för att gå på ett par lektioner, som idag), drar in med katterna igen 28/4. Har haft det jättebra, både innan, under och efter påsk.
Alla syskon kom ut på påskafton. Vi började med min påskägg-hunt (fem individuella skattjakter med rebusar, gåtor och ledtrådar som ledde en vidare, ÄLSKAR att göra sånt ^^)
Alla var jätteduktiga på att räkna ut sina ledtrådar och alla hittade sina ägg! Yaaay! #success
Måste gått upp ett par kilo bara den här helgen, har fått så mycket underbar MAT! På lördagen var det lammstek med pappas potatisgratäng (lax för mig)
Utom mat, godis, ägg, trevligt sällskap och spel har vi varit duktiga och eldat i trädgården och gått på en massa promenader (iaf jag och katterna)
På söndagen var det påsk-buffé. Damn, vad mycket gott!
Bäst är varmrökta laxen, hembakta brödet, sparrisen, kantarellpajerna, rödbetorna, skagenröran, avoka.. wait, allt var gott :P
Vädret var minst sagt opålitligt
Vi firade pappas födelsedag (som var i mars), sista kvällen med paj och presenter. Omnom.
Nu ska jag börja med alla uppsatser och presentationer som är kvar i maj, sen är jag färdig med terminen, woop woop! Hoppas att alla har haft en fin påsk! 

Glad påsk!


Ny profilbild

Kände att jag behövde en ny profilbild till lite grejer. Såg en cool bild av en brud som gjort sig själv till en Simpson-figur, så ville göra samma sak.
Nu pryder den min Facebook, Twitter, Youtube och Steam, nöjd nöjd. :)

13 days of hell

En (av sex) kurser är avslutad, den jag har lättast för: fonetik. Har läst det så mycket i engelska, så kunde redan grunderna. Fick betyget C (kommer vara det högsta jag får i nånting). När jag pratar om alla hemska prov och presentationer jag haft på sista tiden tror folk gärna att "då är ju det värsta på terminen överstökat". Om så bara vore fallet. Såhär ser 13 roliga dagar ut i maj (med start från den tionde):
Jag förutser massiva migränattacker, självmordstankar och ångestutbrott under denna period. Ska försöka göra så mycket jag kan nu under min lediga vecka, men har en massa annat jag vill göra också :( Suck. (och låt oss nu inte glömma grammatikprovet 26/4, uttalsprovet 24/5 och omprovet på litteraturen 29/5. Sedan är terminen slut.)

Ute på landet!

Nu har jag tagit katter, resväskor, studsmattor, tv och Xbox och flyttat ut till landsstället i tre veckor! Har bara ett par lektioner under den tiden, så åker in för dem bara. Har gjort det mysigt för mig själv med tv och Xbox (har tänkt spela igenom alla Resident Evil-spelen, får se hur mycket jag hinner), men ska också rita, plugga, pärla, sy, göra spel och påsk-skattjakter (shit, hur ska jag hinna det här). 
Nu är det bara en uppsats och presentation som ska göras måndag, annars är jag ledig, woo!!

YEEEEEEEEEEEEEEEEES


Att vara female gamer..