LancerQueen in Dallas #14


LancerQueen in Dallas #13


Slutet på 2017

Är ensam ute på landet de sista dagarna av året, sen drar jag in till stan för att jobba på systerns burlesqueklubb på nyårsafton. Jag roar mig med Netflix och Gears, och katterna.

LancerQueen in Dallas #12


Julafton

Det blev en trevlig julafton, och huvudvärken försvann så småningom också. God mat, julklappar, spela mammas nya julklapp från mig "På Spåret"-brädspel, häng med syskonen till sena timmen. Nice!
Jag hade jobbat hårt på en present till Felicia, en matryoshka-docka med hennes olika Burlesque-nummer/utklädnader. Jag blev jättenöjd med resultatet och hon blev jätteglad för presenten.
Fick jättefina presenter i år, och så lite välbehövliga pengar.
Hade en fin jul, helt enkelt. 

God jul!

 
 
Firar jul med familjen hemma i Trosa med familjen. Kalle Anka, julmat, julklappar, brädspel, syskonhäng.
 
 
 
Facit på sista advetstävlingen:
 
Rätt svar är alltså X X 1 2 2 1 2. Bara Jan och Henrik fick alla rätt, snyggt jobbat!! Istället för att lotta ut en vinnare av dem bestämde jag att båda får varsin serie! Grattis och god jul ;)

LancerQueen in Dallas #11


LancerQueen in Dallas #10


LancerQueen in Dallas #9


LancerQueen in Dallas #8


Sista adventstävlingen och vinnaren av förra!

Bakom denna lucka finns ett quiz om mig, mina serier och denna blogg! Svara på de 7 frågorna (gissa går jättebra, och man kan även ta reda på svaren om man är smart!) och kommentera nedan för chansen att vinna antingen en Triss-lott, en pärlplatta eller en signerad originalserie/illustration av mig! 
 
Här är ett exempel på hur er kommentar kan se ut (glöm inte att fylla i namn och mailadress!):
1, 2, 1, X, X, 2, 1
Triss-lott
 
Den som har flest rätt vinner! Och är det fler med högst poäng lottar jag mellan dem! Tävlingen kom ut lite sent för att jag jobbade hela helgen och var borta hela måndagen, så den avslutas på lördag den 23:e, kl. 23.59.
Lycka till!
 
 
Förra tävlingen, korsordet, hade lösenordet "JULGRANSPYNT"
Jag lottade ut Georgos som vinnare, yay! Han kommer få en pärlplatta! 

LancerQueen in Dallas #7


Adventstävling 2!

Bakom denna lucka finns ett litet korsord. Lös de vertikala orden för att få fram det rosa jul-relaterade lösenordet! Man kan vinna en Trisslott, en signerad personlig serie/illustration av mig eller en pärlplatta. 
Alltså, för att vara med och tävla, kommentera nedan:
1. Namn
2. Mailadress
3. Det rosa lösenordet
4. Vilket pris du vill vinna (Triss-lott, serie eller pärlplatta)
 
Tävlingen avslutas på fredag 15/12 kl. 23.59!
  
Lycka till!

Dallas!

Alltid är det nåt, har haft migrän och post-event-depression de senaste dagarna och min laptop har slutat funka. Suck. Här kommer iaf lite bilder från min Dallas-tripp. Den var amazing. Vill bara uppleva den om och om igen.
Först flyg till Heathrow Airport (London), sen ett 10-timmars-flyg direkt till Dallas. Roade mig med film, spel, mat osv. Tåg till Downtown Dallas, promenad till hotellet. 
Kay Bailey Hutchinson Convention Center (där själva turneringen var) låg precis bredvid mitt hotell. Det var stort nog för mig att gå vilse i många gånger dock...
Mitt femstjärniga hotell, med pool! Jättefint, och alla Gears-proffs bodde där (OMG!!)
Min utsikt från nionde våningen:
Hittade (till slut) till eventet, var där fredag, lördag och söndag och kollade på de fyra europeiska lagen som åkt dit, och förstås de bästa lagen i världen!
Verkligen en maffig lokal, mycket större än alla andra LANs jag varit på. Jättecoolt att se så många lag spela samtidigt, och se dem spela på stora scenen.
Vackra julprydnader på stan när jag gick ut på kvällarna och letade restaurang och affär.
Heja på UK och Frankrike på lördagen!! Lagen var jätteduktiga på fredagen, alla lag tog sig vidare till poolspel (både eRa Eternity och CryptiK gick obesegrade!).
Hann även med lite sightseeing på lördagen, såg platsen där J. F. Kennedy sköts, hans museum och the Dallas Holocaust Museum (jättebra!)
Köpte Dallas event-t-shirten, fick en figur på köpet! :P
Var tvungen att åka ganska tidigt på måndag, vilket var synd. Var en magisk helg, tre flyg hem (först till Atlanta, sen till JFK, sen Arlanda). Allt gick bra.
Alla lag i tävlingen (utom de tre första) verkar splittras dock, vilket jag tycker är tråkigt. Hoppas att alla mina favoritspelare fortsätter spela.. Nästa event är i Mexico. Det kommer jag antagligen missa, men nästa event i Birmingham tänker jag definitivt gå på (kanske till och med spela i)!

Svar och vinnaren av första adventstävlingen!

Första adventstävlingen bestod av en rebus!
Löste man den fick man (förhoppningsvis) ut orden "tomten", "jag", "mamma", "kyssa" och "såg". Det skulle såklart bli jullåten: "Jag såg mamma kyssa tomten". Sex stycken klarade rebusen och skickade in svar, wee!
 
Jag lottade ut vinnaren Jonathan, grattis! Mailadressen du gav mig gick tyvärr inte att maila till, så vill du ha en signerad serietidning på posten får du maila mig en postadress till fannysjoblom@hotmail.com!

LancerQueen in Dallas #6


LancerQueen in Dallas #5


LancerQueen in Dallas #4


LancerQueen in Dallas #3


LancerQueen in Dallas #2


LancerQueen in Dallas #1


Lucka 3: Adventstävling

 
Dags för första adventstävlingen! I denna lucka kan du hitta en rebus! När du listat ut de fem orden kan du omvandla dem till en sång! För att vinna måste du kommentera nedan vilken sång jag har tänkt på! Man kan vinna en Trisslott, en signerad personlig serie/illustration av mig eller en pärlplatta. 
Alltså, för att vara med och tävla, kommentera nedan:
1. Namn
2. Mailadress
3. Vilken sång du tror att det är
4. Vilket pris du vill vinna (Triss-lott, serie eller pärlplatta)
 
Tävlingen avslutas på fredag 8/12 kl. 23.59!
  
Lycka till!

När man tar ut sina frustrationer på oskyldiga människor ^^

 

Every time..