Skryt och reklam!

Tänkte skryta om min illustration som används till Fröken Fraukes nya Buffy the Vampire slayer-klubb och passa på att göra reklam för den!
Min bild är överallt! :P (Buffy, inte månen, har jag gjort!)
 

Mardröm!

Wow. Min näst-värsta mardröm har slagit in, slagen endast av att vara med om en flygkrasch (och, märk väl, bli levande begravd kommer efter). Jag har behövt vänja mig vid att läraren pekar random på eleverna i franskan och ber dem uttala meningar, översätta saker, sätta in ord, böja verb osv, men jävlar vad jobbigt att bli utvald att gå upp och skriva på tavlan inför hela klassen. Yikes!
 
"Om du inte kan stå inför en klass universitetselever, hur ska du då kunna bli lärare?" undrar du. Jag kan inte riktigt förklara det, men jag vet att en av mina uppgifter som blivande lärare är att aldrig utsätta någon av mina elever för den ångesten som en sådan sak gör! #lifepurpose

Fanny dejtar #5

Har jag förresten gått på mina första lektioner där de bara pratar franska, men ändå förstått? Ja! Weeee!!! Eller, ouiiiiiiii! (har jag blivit kär i samtliga mina lärare? Ja!)

Grattiskort!

Ritade och skickade detta kort till en kompis i England som fyller år! Happy birthday Halli!
 

Franska!!!

Nu är jag tillbaka i stan med katterna och en jaekla massa packning och ska komma iordning för terminsstarten! Hade en stor tenta i fredags som gick väldigt bra (började plugga bokstavligen 4 dagar innan, visste inte ens vad kursen handlade om innan dess). Vad gör jag annars? Jo, spelar Gears med mina engelska vänner. Den här stämmer väldigt bra för tillfället:
(och då är delen jag pratar svenska med katterna och när jag pratar med mig själv)
 
Detta kommer dock ändras på måndag då jag ä-häntligen ska börja läsa franska! 2½ år tog det innan jag fick börja studera mitt älskade språk. Första kursen är "Uttal", och jag är väldigt exalterad! Jag kommer behöva plugga riktigt hårt för att klara mig, för första gången. Men kul ska det bli!

15 år gammal serie från mammas jobb

Mamma har haft denna gamla goding uppsatt i sitt arbetsrum på Karolinska Sjukhuset i en massa år, nu tog hon hem den. Har blivit lite bättre serietecknare, men fan inte mycket xD
Detta är alltså en SKÄMTserie om min mamma, jag antyder inte på något sätt att sjuksköterskor inte jobbar hårt eller sover på jobbet, tack.

Året 2016

Året då jag studerade en termin i England, blev personlig assistent, skaffade glasögon, tatuerade mig, blev dumpad för första gången, åkte till USA, började dejta svenska killar (på dejtingsida) och gjorde min egen tapet. Det har varit ett turbulent år, spenderade mycket av året att vara deprimerad. Men har varit glad också :)
 

Gott nytt år!!

Firar hemma ensam på landsstället med katterna och Xbox-vänner. Har ätit gott och har det mysigt. Hoppas att alla har ett fint nyår <3
 
Har inga större nyårslöften inför 2017, mer än att jag ska försöka sluta tänka på vad alla andra tycker och göra vad som gör mig lycklig.
Vill även bli lite nyttigare, äta mer lagad mat och mindre köpta sötsaker.
Eftersom jag nu har en Kinect ska jag köpa Just Dance och kanske till och med Xbox Fitness, då man rör sig med hela kroppen osv. Så vill gärna komma i shape igen!
År 2016 såg jag 244 filmer, det tänker jag slå 2017! :P (TÄNK att jag och Nicklas såg över 700 filmer ett år, shit pommes frites..)