Sjukt goda nyheter!!

Till mina älskade bloggläsare, ni blir först att få höra några sjukt goda nyheter som jag vetat ett tag, men ville inte säga förrän allt var klart.
 
Ni kommer kanske ihåg att jag sände in serier till en tidning i hopp om att få dem publicerade? Nu har jag precis skrivit på avtalet för medverkan i tidningen Seriemix. Nr. 4 har gått till tryck och publiceras av Ades Media. Jag kommer alltså få mina serier publicerade i en riktig serietidning!!!!
Det går inte riktigt att beskriva hur stort det här är, det har varit en dröm sen jag var runt 6 år och började läsa Bamse, det har stått på varje lista jag skrivit över mål att överkomma, saker att göra innan jag dör/gifter mig osv. 
 
Firade med närmsta vännerna (inklusive Jonas, som tipsade mig att skicka in serier, tack igen!! <3) och bubbel i lördags när det precis var klart. Weeeeee! Kommer såklart att skryta sen när tidningen är ute och säga hur man får tag på den! ;D Vill tacka er alla för fint stöd genom dessa år! (den här bloggen fyller 8 år på tisdag, shit!!). Love you guys!! <3
Fanny Sjöblom, serieskapare

Fanny dejtar #6


There's a disturbance in the force


En till Simpsons-bild

Ni kanske minns att jag målade en Simpsons-bild av och till mig själv. Fick en request av en Xbox-kompis att göra en som föreställde honom, så det gjorde jag!
Det var kul! Jobbigare att göra åt andra, för då måste de faktiskt likna den personen och se bra ut ^^ Han var nöjd med resultatet iaf, yay :)

Duh!


Serier inskickade för eventuell publicering

En serietidning efterlyser nya talanger till sitt fjärde nummer och jag var snabb med att skicka in lite exempel på olika serier jag gjort. Så himla svårt att välja vad man ska skicka, men valde ut dessa från fyra olika serier jag gjort:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En trevlig helg!

Har haft en bra helg med först grillning på landet, spel, sen en tripp in till Stockholm för att gå på Nicklas cykeltävling "So long-katten" (det var hans sista dag som cykelbud!). 
Sen jobbade jag lördag och på söndagen gick jag till Gröna Lund och såg Elton John live! Amazeballs! (fast synd att det regnade lite).
Det var galet lång kö och mycket folk. Parken stängde vid 17-tiden för att den var full! Så här såg det ut tre timmar innan konserten började:

Tyvärr var det sista lektionen :(