Tyvärr sant


Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig


Still counts!

(Gud vad svårt det är att analysera litteratur på franska! Jag är sjukt dålig att göra det på svenska! Prov imorrn. 6 långa texter att komma ihåg...)

Vinst i adventstävlingen

I brist på annat så visar jag upp vinsten till Ulrich, som vann en adventstävling. Han önskade sig en kylskåpsmagnet (men fick två eftersom det tog så lång tid innan de blev klara). Raspberry Pi och pingvinen Tux blev det till slut!
Fullt upp som vanligt, hade ett prov i fredags (som gick awesome, jag är bäst på fonetik!), har prov i kultur imorrn och så ett prov i litteratur på måndag. Suck.

Tips om andra serier

Jag har nästan ett prov i veckan nu, och så jättemycket läxor på det (läser 5 kurser samtidigt). Håller på att få ett nervöst sammanbrott, funderar på att sluta plugga efter den här terminen. Blir tokig när jag hör att vänner som inte har någon lärarutbildning hur lätt som helst får lärarjobb och tjänar mer än vad jag kommer göra när jag är färdigutbildad om två och ett halvt år (eftersom jag då måste betala tillbaka mina studieskulder på över 350 000 kr)!
 
Har massor med roliga grejer jag vill rita, har aldrig haft så mycket idéer nerskrivna, men hinner alltså inte, buhu! :(((
Här är några strippar av Hannah Hilliam som passar bra in på mig (och som jag lika gärna kunnat rita, hade jag tiden)
Och så förstås allt från Sarah's Scribbles, de är bäst!
 
Lyckades gå på utställningen Noir Blanc på Dansmuseet, innan den stängde i söndags. Gick med syster yster.
 
Vad man behöver en ledig dag från universitetet då man måste plugga:

En äkta Sjöblom