Massa illustrationer

Ska göra ett inlägg till min Gears of War-blogg också, om Sheffield. Där vill jag ha lite serier och teckningar. Har bara gjort en än så länge, på vinnarlaget Fable (som kom tvåa i Las Vegas och slog ut det bästa laget i världen, remember). En teckning tar hundra år att göra, så 5 gubbar i en bild tog såklart ännu längre.. Men snygga blev dom! Jämför gärna med bilderna jag ritade av!
Den fick många likes på twitter ^^ 
Uppsats som ska in söndag vid midnatt, tenta på onsdag (på min födelsedag, yay..). Bara en kurs kvar nu, let's gooooooooo

Gears-turnering i Sheffield!

I fredags åkte jag till England för att spela (!) i ett Gears of War LAN. Hittade ett lag en vecka innan turneringen (så vi hann inte spela så mycket tillsammans).
Åkte först och stannade en natt i Leeds, där jag träffade Owen.
Bodde på The Cosmopolitan Hotel, trevligt och nära tågstationen.
Vårt tåg gick vid 8, så det blev upp tidigt på lördagen.
 Underbart att vara tillbaka i Sheffield! Massa drama på lördagsmorgonen som inte syns på bilder, ska göra en lång serie om mina äventyr. Mitt liv passar verkligen som en serie eftersom jag är så jääkla klantig. Oh well, stationen känner man igen <3
Lokalen var jättefin, myycket bättre än den i London (som bland annat var iskall). 
Jag spelade på STORA SCENEN min allra första match! Omg! Jättestort, och ingen av oss hade spelat på LAN tidigare. Tyvärr fick vi ju möta det tredje bästa laget i Europa så vi förlorade vääldigt stort xD (0-7, 0-7). Men ändå. Något att bocka av på min bucket list :P
Vår match filmades alltså och visades för hela världen (pinigt!). Här är lite från den inspelningen på mig :P (vårt lag heter Hound esports, lyssna efter hund-ordvitsar xD. Vi möter laget Odin). Kolla in 02:02 när jag fångades på kamera och, på skämt, trash-talked det andra (hundra gånger bättre) laget xD
  
Mitt lag hängde väldigt mycket med ett annat lag, Evo Esports. De hade en jättestor lägenhet där de bodde typ 8 personer, och två av mina teammates bodde där också. Så där hängde vi och jag blev jättegod vän med dem alla, här är de (när de spelar på stora scenen, de fick också spö 0-14 på stream ^^). zJupe, Whiteboyy, Evo Tartarus, Conflict and Tidz!
Jättebra kommentatorer, som vanligt. Proffsiga (hur kul som helst att lyssna på dom försöka kommentera vår match på ett professionellt sätt när det var sån jääkla utklassning xD)
3 sidostationer där det ständigt spelades matcher på lördagen. Vi spelade vår andra match på station 3, mot BeWare. Förlorade 1-7 (fick en runda, woo!), 0-7. Sen var vi ute ur turneringen.
Men vi var glada iaf :) Älskar mitt lag, fr. v: Dobby, Savage, Melvanize & sG Agonize.
Promenad på lördagskvällen för att hitta hotell och matställe.
Kostade lika mycket för en dubbelsäng som en enkel, så valet var enkelt (jag älskar kuddar!! :P) ^^ Jättefint rum på Best Western Sheffield.
På lördagskvällen partade vi i Evo-lagets lägenhet, kollade på våra matcher som hade filmats tidigare och skrattade gott när vi alla förlorade och spelade dåligt och åt kommentarerna, hur kul som helst. Sen spelade vi matcher mot varandra (de hade tre skärmar och Xboxar). Och så drack man och snackade på balkongen. Så jävla kul, bästa festen jag varit på xD
På söndagen kom jag ganska sent till lokalen, men såg de viktigaste matcherna.
Väldigt (väldigt) väntat vann FableGG, de har vunnit varenda EU LAN som jag varit på, och de kom tvåa (!) i Las Vegas och slog ut det bästa laget i världen. Så, ja, de vann Europas lilla fjuttiga LAN ^^ 
Var jättekul dock, jag älskar ju att titta på matcher. Tvåa kom, inte heller oväntat, det franska laget Supremacy. Trea kom ett spanskt lag, Team Lucent, kul! Här kan man kolla på hur det gick för alla lag (mitt lag heter som sagt Hound Esports)
Savage var inte där på söndagen, men här är resten av mitt lag <3
Lugn kväll på söndagen, kolla på filmer på hotellrummet. Upp tidigt måndag morgon och käka frukost på hotellet, sen sitta i fyra timmar i lobbyn efter utcheckningen (mitt tåg gick vid 15 och planet vid 18.30).
 Där ser man George street, där mitt hotell låg.
Blev en massa väntande på Manchester airport eftersom mitt flyg blev närmare två timmar försenat, men utom det gick allt bra.
Satt och skrev dagbok och planerade serier och käkade (utomlands äter jag kött).
 Här är en vlog från min resa!
Lider nu av post-event-depression, får det varje gång. Den här gången är den värre för att jag saknar mina vänner jag fick :( Ska försöka hålla ut sista veckorna i skolan och längtar till sommaren (och nästa event)

Portrait of Gears player

I am currently in Sheffield at a Gears of War LAN, will definitely let you know how it went when I get home!!

Grattiskort

Min bästis Owen, som bor i Leeds, England, fyller år idag. Gjorde ett litet grattiskort till honom!

Beställningsporträtt #1

Man börjar ju då bli lite av en kändis på Twitter för mina illustrationer ^^ Bara inom den lilla stängda gruppen som spelar en massa Gears of War, men ändå. Ju mer jag lägger upp, desto mer vill folk ha beställningar från mig, kul!! Här är en jag gjorde på Connor, han ville ha den till sin Twitter- och Twitch-header. Vill man se bilden jag ritade av kan man klicka här.

Nya menyknappar

Var tvungen att spontan-fixa nya knappar till mina kategorier (har dock lärt mig att de inte syns om man kollar bloggen från smartphone). Mina gamla bilder verkar ha försvunnit nånstans mellan stulna laptops och omformatterade hårddiskar, så gjorde dessa istället.
Tog bort knapparna för framtidsserien och filmserierna, de är lite utdaterade. Annars rullar skolan på, och i helgen åker jag till Sheffield och går på tv-spels-turnering, kul!!

De 7 Dödssynderna (video game edition)

Detta var projektet jag pratade om, det som jag har lagt upp på min Twitter och Gears of War-blogg. 99% kommer inte alls förstå dessa, men kan vi alla ta en stund och beundra hur snygga de här blev (särskilt eftersom jag lade ner så sjuuuukt mycket tid på varje)
 
 
 
 
 
 
'

I am a woman of simple taste


Sjukt upptagen!

Här händer det inte mycket för att den här helgen är det ett stort Gears of War-event i Las Vegas (och då måste man såklart kolla på att matcher på stream och följa händelserna på Twitter 24/7. Det håller på till kl. 6 varje morgon, får inte mycket sömn dessa helger ^^).
Vi (Europa) har ju då fyra lag som åkte dit, och jag känner dem alla. Två lag har åkt ut, men två lag är fortfarande kvar i turneringen, ett av dem (Fable) kommer som sämst trea och det andra laget (Supremacy) som sämst sjua!
Man måste vara insatt i scenen för att förstå hur stort det här är, men jag tjoar glatt iaf. Här är lite fler grejer jag ritat och lagt upp på Twitter från eventet (och en för att önska glad påsk):

Påsk!

Har haft en jättefin påsk ute på landet. Efter lite äventyr med Johns ankomst samlades vi alla i några dagar och åt gott, spelade brädspel, snackade, gjorde min (very elaborate) äggjakts-tävling-quiz-grej, åt godis och gick på promenader.
Min äggjakts-tävling var tydligen svårare än nånsin i år (iaf enligt Fabian). Först fick de tre gåtor/saker att lösa för att få tre platser i huset med ledtrådar.
De tre ledtrådarna/bilderna ska kombineras för att syfta på en film eller tv-serie. 
I fodralet fanns deras skattkarta på nedervåningen med ett X som markerar stället där ägget var!
Lätt som en plätt xD (och alla lyckades, weeee! Pappa var första, sen John, tror jag. Fabbe sist ^^)
Fick reda på att jag får tillbaka vääldigt mycket pengar i skatteåterbäring dagen då jag köpte godis till äggen, så jag gick lite crazy i en fin godisbutik på Drottninggatan xD Men de var nöjda med sin ägg iaf.
Efter äggjakten (som höll på över en timme) på påskafton spelade vi alla (utom John) brädspelet "På Spåret", kul! (och ja, ännu en vinst för föräldrarna mot barnen). Det blev ganska sent ^^ 
På söndagen var det en fantastisk påskbuffè, omnom!
Nu är jag tillbaka med katterna i stan, och mardrömmen som även stavas skolan är igång igen.. Längtar till min England-resa...