Lucka 24

God jul!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Lucka 23: Adventstävling

Hoppade över ett par adventstävlingar för att jag var upptagen och så få tävlade i den första, men nu kör jag på stort denna sista advent! I luckan hittar ni ett korsord. Skriv ut det, eller öppna i paint och lös så gott du kan! De blå bokstäverna bildar ett ord!
 
När du tror att du listat ut lösenordet kommenterar du nedan
Namn
Mailadress
Vad du vill ha för pris (Trisslott, pärlplatta eller serie)
Lösenordet
 
Tävlingen avslutas 30/12 kl. 23.59. Lycka till!

Redo för juuuuul!!

Nu har jag rättat klart alla nationella prov, givit och meddelat betyg, lämnat in min C-uppsats, köpt alla julklappar och håller som bäst på att julstöka och städa och diska hemma. Se så julfint vi har det!
Darren är i England och firar jul där, jag åker ut till landet på en blixtvisit julafton-juldagen, för jag får inte med mig katterna och jobbar 26:e + 27:e.
Vi har fått vår första julklapp, en jättefin lampa av Georgos!
Utom att jag måste fixa (en miljon) grejer med C-uppsatsen innan andra juni har jag nu välbehövligt lov till 7/1. Nyårsplanerna är lite oklara, men vi hittar nog på något kul. 

Lucka 9

Nejdå, jag ligger inte efter ^^

Populär bild på Twitter!

Medan jag skriver min C-uppsats (med migrän, ångestattacker och bröstsmärtor, yay) så kan jag bjuda på en bild jag lade upp på Twitter för några veckor sedan. Den blev sjukt populär, och jättemånga kända (i vår lilla Gears of War-värld) personer likade och kommenterade på den! Sjukt kul! Både amerikanska pro-spelare och kommentatorer och utvecklare. Jag kallade den "Snow White and the Seven Dwarfs of War".
Lite förklaring till de som inte är insatta: Jag har alltså ritat av sju Gears-proffs-spelare med anspelning till deras så kallade "gamertags" (jag kallar mig "LancerQueen" och de kallar sig just "Sneaky", "Icy" osv.). Man kan ändå uppskatta teckningen (och hur lååång tid den tog mig att göra ^^), fast man inte vet hur personerna ser ut i verkligheten. Klicka för större bild! 

Lucka 8

(serierna är inte bara om Darren i Sverige!)

Julbord och familjemiddag!

Hade en flitig helg. På lördagen var vi på julbord med Lucy och gänget på fancy restaurangen Eriksgondolen. Läskigt att vara 11 våningar upp :S Fin utsikt dock, och mycket god mat!
På söndagen samlades familjen med alla respektive och hälsade på det nyaste tillskottet och så åt vi god lammstek, potatisgratäng, svamp- och skagensnittar och maränggrejer med frukt och grädde till efterätt. Yummie! 
Och så spelade vi ett av mina hemgjorda brädspel, såklart ^^ Fabian och Ruta vann, vi kom sist...
Ni kanske har märkt att serie (och tävlings-) luckorna lyser med sin frånvaro. Det är väldigt mycket nu, jag har bara 8 dagar kvar att bli klar med min C-uppsats! (och nämnde jag alla de där nationella proven som måste rättas). Serierna får komma ut i sin egen tid, de blir säkert klara till januari ^^
 
Jag hade dock en tävling, rebusen, den första advent. Rätt svar var "White Christmas" och Camilla och Jonathan kommer få en signerad serie! (nästa år...), grattis till dom!

Lucka 7


Lucka 6

In memory of
Morticia
2006 - 2018

Lucka 5

(ni kanske märker att luckorna kommer ut lite sporadiskt, men med tanke på att jag har två feta uppsatser att skriva och 4 x 21 nationella prov (plus en massa andra uppgifter) att rätta får ni förlåta det. Glöm inte att lösa rebusen i lucka 2 för chansen att vinna bland annat en Triss-lott!)
 

Lucka 4


Lucka 3


Lucka 2: Adventstävling

På söndagar har jag tävlingar, istället för serier! Jag börjar lite lätt med en rebus!
För att tävla:
1. Klicka på luckan och lös rebusen, du ska då få ut en känd julsång
2. Kommentera nedan och skriv namn, mailadress, jullåten du fick fram och vilket pris du helst vill vinna (Triss-lott, pärlplatta eller signerad originalserie/teckning)!
 
Tävlingen avslutas på fredag, 7:e december, kl. 23.59. Lycka till!

Lucka 1

Här kommer något bekant för de som läst bloggen förut. Varje år brukar jag göra en liten adventskalender (nionde året!!) med serier i december, för att räkna ner till julafton. Så varje mån-lör kan man klicka på en lucka som den nedanför, och så dyker det upp en liten serie av mig! På söndagar gör jag små tävlingar, där man kan vinna en serie/teckning av mig, eller en Trisslott, eller en pärlplatta.
 
Detta år kör jag temat "An Englishman in Sweden", den som jag började med när Darren först flyttade hit. Nu har jag tusen idéer som jag sparat för detta tillfälle. Enjoy.