Lärarjobb!!

 
Jag ÄLSKAR att vara lärare (och eleverna älskar mig), och jag har spenderat otaliga timmar på att göra smarta, roliga och bra lektioner (som jag sedan kör med alla grupper ^^). Undervisar i SFI och Engelska 5 & 6, just nu iaf. Det är verkligen jättekul :P
 

Kul ute på landet!

Jag och Darren spenderade några dagar ute på landet i stugan och vid sjön. God mat, en massa bad, promenader och spel, myyyys! (och han ÄLSKADE det, så annorlunda mot vad han är van vid (storstad i UK))
Torrt vattenfall :((((
Nu är vi tillbaka i stan, jobbar och har oss. Darren åker hem och träffar sina flickor på onsdag, och föräldrarna åker till Berlin. Vi pinas i värmen, hoppas alla har det bra!

Hyllning till Europeiska spelare

Förra helgen var det ett stort Gears of War-event i New Orleans, USA. Jag och Darren hade tyvärr inte råd att åka och titta (eller spela), men vi hade en massa vänner som åkte. Jag ritade denna tribute till de fyra Europeiska lagen som var där: EU's finest, FableGG, Lucent eSports och Bittersweet.
Alla gjorde bra ifrån sig och slog topplag!! Bäst kom EU's finest (de som vinner allting hela tiden, och som förut hette Fable), tredje plats.

Vääldigt glad att jag inte började läsa upp min XD


Sophies möhippa!

Jag lyckades ta mig till Bergshamra och gå till Bockholmen restaurang och hav utan att gå vilse (alltför mycket) i lördags för Sophies möhippa! Hon och Jonas gifte sig i juni och kommer ha party i augusti. Superfina kvinnor samlades och firade Fio på finrestaurang. Vi hade jättekul!
Vi hade alla fixat en liten personlig present som vi förknippade till Sophie och så skulle hon öppna presenterna och gissa vilken sak som var från vilken person. Det var väldigt kul och uppskattat. Om hon inte visste direkt hittade vi på historier om varför vi hade valt just den presenten (och en historia var såklart sann, den som hade köpt det). Väldigt skoj, och hon klarade säkert 75%, duktigt! 
Jag hade gjort pärlörhängen i form av hennes häst Folke. Hon gissade direkt att det var från mig, haha xD
Åt jättegod röding till varmrätt, och "Lilla chokladkoppen med hallon" till efterätt. Omnom.
Vilken toppenkväll <3

Shakespeare in the park

Har haft några mysiga dagar med utflykter till Högdalen, mysiga promenader och goood mat!
Igår (fredag) åkte vi på äventyr, först med Djurgårdsfärgan och så gick vi till Galärparken och såg på teater på engelska, Shakespeares "Trettondagsafton".
Vi fick sällskap av (matchande) Felicia och John. Trevligt!
Showen var bra, men jag hade lite svårt att hänga med. Det var inga problem för Darren, som själv spelat i pjäsen när han var yngre! (och är bättre på engelska, ska sägas)
Vi tog båten tillbaka, sen gick vi till Bara Baren (?) på Götgatan, där vi hade lite drinkar och satt och pratade. Myyyyys.
En trevlig afton, helt enkelt!

Beställningsporträtt #2

Detta var faktiskt det första beställningsporträttet jag fick. Vi har skrivit lite fram och tillbaka på Twitter, och sen i London visade han sig bo på samma hotell som vi! Hehe, vi tre satt och drack och snackade en massa. Trevlig prick. Han var nöjd med sitt porträtt :)