Vistelse på landet!

Hade en lektion igår, på skärtorsdagen! Och så har jag en direkt efter annandag påsk, men trots detta har jag tagit pick och pack och åkt ut till landsstället i Trosa, där jag kommer hänga en vecka. Hela familjen samlas och vi kommer fira påsk med äggjakt, lammstek, påskbuffé, godis osv. Nice bice.
Frusen sjö, iskallt i skuggan (och minus tio grader på kvällarna). Men jag går på kattpromenad iaf!

Sneak peek

Håller på med ett roligt (och omfattande) projekt till min Gears of War-blogg/Twitter. Tänker att jag lägger upp det även här när det är klart (trots att det inte kommer make much sense ^^)

Vad jag gjorde under lektionerna i höstas xD

Här är mitt gamla block, som jag använde under höstterminen. Oj, vad mycket anteckningar jag förde ^^ (och nya blocket jag använder den här terminen ser likadant ut xD)

Vårstädning!

Senaste veckan har jag gjort en ordentlig vårstädning hemma. Bokstavligen tagit ut varenda bok, film, spel från hyllorna och dammat av dem, hällt ut allt i korgarna, tagit ut allt från garderoberna och lagt allt tillbaka. Flyttat runt alla möbler, dammsugit och moppat överallt. Känns. Så. Skönt.
 
Älskar att ha det riktigt fint hemma, känner nästan (nästan) för att ha folk över! Särskilt dejter, synd att jag inte har nån att bjuda :S
Har en ny cool lampa, the Death Star (ser coolare ut släckt..)


Omgomgomgomg

Ok, skrytdags! Ännu ett Gears-proffs har en bild jag gjort som Twitter-header! Denna snubbe frågade mig om jag kunde skapa honom en header och han älskade den, weeeee! (denna har jag ju då inte ritat, men ändå)

What?


Firande av tre födelsedagsbarn och seriehyllning till pappa

Äntligen lyckades vi hitta ett datum att samla familjen för att fira först svågern John (8/2), sedan mamma (14/2) och till sist pappa (14/3). Det tog ett tag eftersom alla har tentor, är sjuka, uppträder eller ramlar och bryter händerna. Jag vill förstås ha ett eget party, eftersom jag fyller jämt i maj ^^
Oxfilé, råstekt potatis, kantarellmacka till förrätt, hemlagad chokladtårta till efterrätt. Omnomnom!
Eftersom vi firade tre personer kändes det lite som julafton...
Jag fick äntligen ge pappa hans adventstävlingsvinst, en serie (födelsedagspresenten blir då den fina ramen, inte själva serien). Han gav mig fria vingar, jag fick teckna vad jag ville. Svårt, men kul också!
Jag gjorde en liten hyllning till min älskade pappa som alltid är den som lagar maten och sliter i köket. Han gillade den :)
(Klicka för att läsa större)
Det var en trevlig afton, och jag kom hem i tid för lite sista-minuten-pluggande till tentan på söndagen (som kändes ganska bra, hoppas på godkänt!!!!)

Man har iaf gjort nåt intryck på nya klassen xD

 
Alla i klassen håller på att få mentala sammanbrott och sitter för det mesta och vaggar i fosterställning av allt jobb vi har i skolan. Har haft två grupparbets-presentationer, på söndag (söndag!!) är det en stor tenta, på tisdag är det inlämning och veckan efter en 1200-sidors uppsats. Och så sjukt mycket uppgifter i läxa mellan varje seminarium. Vi stöttar varandra så mycket vi kan så ingen hoppar av (för man ligger ju efter i 1-2 kurser också eftersom uppsatserna är omöjliga att få godkänt på), men jag längtar såå efter sommaren.
 
Skippar Las Vegas-eventet, men åker på ett i Sheffield (min stad!!) i april, det ska bli sjukt kul!!

Henriks serie!

Henrik fick alla rätt på mitt lilla blogg-quiz och vann en serie! Han ville ha en inspirerad av en av mina serier, och här är resultatet:

Alltid Fanny och barnet i rummet...


En dag att fira ALLA kvinnor <3


Georgos adventskalendervinst

Georgos ville ha en pärlplatteskylt med Majora's Mask-tema till sitt skåp i det delade studentköket (Pong-örhängena är till mig)
Såhär fint blev det när han äntligen satte upp den!

LancerQueen in Dallas #23

(Var alltså sjukt nära att missa mitt flyg i New York because I'm a dumbass)
 
Det var den sista Dallas-serien, jag lovar ^^ Det var, som synes, en otroligt rolig och strapatsrik resa! Nu återstår bara att bestämma om jag ska återuppleva den och åka till LAN-eventet i Las Vegas i april. Decisions, decisions...

Ingen risk