Firande, teater, födelsedag

Jag har såå mycket att göra, jag blir tokig. Hinner inte rita eller göra något för mig själv, det är alltid något jobb som måste göras (även om det också inkluderar pynta på Darrens Twitch-kanal).
Nånstans i all stress och ångest har vi gått på bio med presentkort (The Predator var jättebra!), firat att Darren har blivit "anställd" av Twitch, så han kommer tjäna pengar på att spela tv-spel med god mat på O'Leary's.
Jag gick på en JÄTTEbra teaterföreställning på Teater Studio Lederman, i söndags. Min goda vän Jenny har både skrivit manuset (!) och regisserat. Verkligen verkligen tips, den spelas nu på lördag och på söndag också, men inte mer!!
Jättemysig liten teater, hade inte varit där tidigare.
Samma kväll var det födelsedagfest för Fabian och Felicia (både fyller år i september) med skagen- och svampsnittar, potatisgratäng, lax/lamm, chokladtårta. Omnom!
På måndagar går jag alltid hemifrån klockan 7 på morgonen och kommer hem 22.00, så är helt slut. Ska sova i några dagar nu, känner jag. Hoppas att alla mår bra!

SVÅRT teckningsjobb

Får in jättemycket beställningar, på allt från teckande bilder till designade headers och loggor. Kul! (Har till och med fått börja säga nej till grejer då jag har mycket i skolan och skolan (som elev och som lärare.) Min favoritbeställare ville ha en tecknad profilbild av honom i exakt den här stilen:
I vanliga fall hade jag bara sagt "sorry, jag har min egen teckningsstil och om inte den passar föreslår jag att du anställer någon annan", men jag kände att det skulle vara en utmaning att försöka teckna med en annan stil (plus att man kanske lär sig nånting att tillföra sin egen stil!). Så jag sa ja. Fick detta foto som mall och såhär blev resultatet:
Tog vansinnigt lång tid och hoppas att han blir någorlunda nöjd. Det var svårt som FAN, men kul också! Och kände att jag fick med mig att bra trick, nämligen skuggorna i klara rader (se till exempel de gråa ränderna på t-shirten, snyggt!), kommer definitvt använda det i mina egna illustrationer!

Darrens födelsedagsfirning

Jag och Darren hade det jättemysigt när han kom hem förra tisdagen och vi firade hans födelsedag med bubbel, tända ljus, rosblad, tårta, presenter (skattjakt med gåtor på svenska för att hitta presenterna såklart xD) och Finlandskryssning!
Han gillade sin Deadpool-t-shirt! :P
 
Kärlekscheckar:
 Han var jätteduktig med ledtrådarna (men fastnade på konstiga saker som "Legolas")
Hade köpt en fancy kryssning med Viking Line med både buffé, dubbelsäng och spa! (bada i poolen)
Det var hans första kryssning nånsin, så ville slå på stort. Här är vår hytt:
Sista presenten var ett par badbyxor (hans gamla är trasiga).
Vi var ensamma i poolen, såå mysigt (och vaaarmt) ^^
Tax-free var en hit, haha xD
Buffén var hur god som helst, omnomnom.
 
Vi hittade till spelrummet:
Och kasinot. Där spenderade Darren lång tid vid blackjack-bordet och tjänade flera hundra!
Sen drog vi till stora baren och satt och skaffade vänner som började bjuda oss på bubbel och drinkar (denna kryssning är olik alla adra jag varit på) xD
Överhuvudtaget var det kul att se på bilderna på kameran dagen efter (minnet är lite suddigt), Darren skaffade (och fotade sig med) många vänner xD
Han köpte ett flak öl med pengar han vann på Blackjack, tydligen är "gratis" öl godare än anan öl ^^
 Sammanfattningsvis hade vi jättekul på kryssningen och vi ska ta en (billigare variant) snart igen! Nu har jag fullt upp med skola, och skola. Har fyra fasta jobb-pass i veckan och så mina egna lektioner på SU två dagar i veckan. Måste även komma på ett ämne (nånting språkrelaterat) till min C-uppsats jag ska skriva i höst. Har fått in alla betyg iaf till kurserna från förra terminen, känns jätteskönt! 

Fanny = Graphic designer

Har ju skrytit lite förut om att jag gör headers och banners till EU-proffs (i tv-spel) och de använder dem på Twitter och Twitch. Nu kommer ytterligare ett skrytinlägg med lite saker jag har skapat. Bland annat har jag gjort en logga till Darrens nya lag the Caster Crew (han har ju blivit en etablerat kommentator nu, anställd och allt!), och han spelar med tre andra Europeiska kommentatorer. 
Får även (bra betalda) jobb från alla möjliga håll, superkul! Gjorde hela MASSIVE-laget deras banners:
 
Annars har skolan (min skola, SU) börjat igen, lyckades få godkänt på mina omtentor och är därför registrerad till hösten, puh! Kommer fortfarande undervisa några lektioner i veckan i Vällingby, yay! Darren kommer hem idag, efter att ha varit borta i evigheter, och vi ska fira hans födelsedag och mysa, weee! Hösten ser ljus ut (för en jävla gångs skull) <3