Schack-bild, sista GoW-eventet, påsk!

Livet rullar på, stressfyllt och säkert. Nej, men nu är det bara tre veckor kvar och jag har planerat alla lektioner som är kvar (och väldigt många försvinner pga av Nationella prov eller rättning av nationella prov). I mina egna klasser som jag undervisar försvinner en massa lektioner pga röda dagar, så är inte jättenöjd med de två jag har kvar innan det är dags för DEM att göra sina nationella prov. Nu är det bara att rätta alla sena uppsatser som droppar in hela tiden...
Annars så hade jag en fin påsk, även när jag jobbade satt jag mycket ute och vi åt jättegod tårta och godis. Den här helgen är det Gears of War 4s SISTA stora event (i Boston, denna gång), i juni kommer Gears of War 5!!! Bilden ovan är en parodi jag gjorde på de som kommenterar, som hela tiden envisas med att jämföra mitt tv-spel med schack.
Jag har streamen uppe på min högra tv, rättar uppsatser på datorn och kollar på min favorit-talk-show på vänstra tv:n. Ibland går jag ut på promenad med katterna och läser med en glass i solskenet. Jag har lärt mig uppskatta ledig tid på ett annat sätt än förut... Inte långt kvar nu, woooop!

Trepartssamtalet avklarat

Nu har jag nästan kommit halvvägs i min praktik (eller "VFU", som vi kallar det). Nästa vecka är det påsklov (FAN vad skönt), och sedan är det bara fyra veckor kvar. Sweeet!
Det går bra dock, jag planerar mina lektioner i både svenska 1, engelska 5, engelska 6 och mina egna kvällskurser (också eng 5 + 6), och rättar en massa. Veckorna är väldigt långa och upptagna, men jag roar mig på helgerna (speciellt då det varit så fint väder).
Idag hade jag mitt trepartssamtal, att min universitetslärare kom och kollade på min lektion och bedömde hur jag skötte mig, sedan har vi samtal med mentor efteråt. Jag har alltid tyckt att sånt är jättejobbigt, tydligen så pratar jag alldeles för starkt (ursäkta mig att examinatorn var en lättskrämd 75-årig kvinna). Men nu var det iaf sista trepartssamtalet, thank fudge... JÄTTEskönt att ha det överstökat, och nu är det inte långt kvar av praktiken, det börjar äntligen kännas.