Header!

Mitt senaste graphic design-jobb, en header till ett Gears/COD-proffs! (och ja, det är siluetten av den nederländska staden han bor i ^^)
Annars har jag fullt upp, minst sagt. Nu börjar mina egna kurser på SU (med 14 kursböcker, 2 ROMANER och 1 film som ska läras in på en tre-veckors-kurs) och så har jag 34 uppsatser som ska rättas varannan vecka. Oh joy. Nu är det bara två terminer kvar av denna dubbel-stress. Kämpa kämpa!!

2018

Året då jag blev kär och flyttade ihop med någon, tävlade (!) för första gången i Gears of War-eventen jag jämt åker till, gick på Sophie och Jonas bröllop, åkte till Sheffield, London, Leeds, Liverpool och den nya staden Middlesbrough, min favoritförfattare Margit Sandemo dog, jag fick ett riktigt lärarjobb på komvux, undervisade SFI för första gången (och blev kär direkt), skrev C-uppsats och fick flera betalda illustrations- och graphic design-uppdrag.

(men ja, spelade Gears 85% ^^)

Mys på landet!

Har en mysig liten vistelse ute på landet med katterna! Måste tyvärr in till stan imorrn för att jobba, och två möten (möten!) i veckan + plus en massa annat som ska fixas. Hoppas att alla har det braa!

Jul och nyår!

Det har varit en bra och mysig jul, först två dagar ute i Trosa med familjen. God mat, bakande, mys, dricka glögg och bubbel, öppna paket, korsordslösande, Harry Potter-spel (på en Monopol-plan), se på film och umgås.
 
Sedan jobbade jag 26-27:e, och så kom Darren hem den 28:e och vi firade vår lilla jul, mysigt! (bland annat genom att äta på Jensen's Boefhus!)
Är mest nöjd med presenten jag köpte från Teknikmagasinet till Darren, en handkontroll/mobilhållare i form av Deadpool xD
Han gillade mina presenter, och jag älskade hans (bland annat Harry Potter and the Cursed Child och första Game of Thrones-boken!) <3
Fyra duktiga personer tog tiden att lösa korsordet i lucka 24 och listade ut lösenordet JULEFRID, klicka på korsordet för att se facit större! Jag lottade ut en lycklig vinnare, som denna gång blev Jennifer! Hon kommer få en Trisslott i brevlådan, grattis!
 
Nyår blev en lugn historia, vi beslutade oss för att stanna hemma och äta skagenrörssnittar, dricka bubbel, spela tv-spel och äta vår favorit-kyckling-bacon-rätt, mysigt!! Hoppas att alla andra hade en fin nyår, god fortsättning!!