Gears 5-helg, weeeeeee

Den här helgen har jag och Darren sett fram emot länge. Det är nämligen dags för betan till det femte spelet i vår älskade serie Gears of War.
Vi har laddat upp ordentligt, med både mat och gott. Tyvärr jobbar jag på söndag, men Darren tänker försöka streama och spela 72 timmar i sträck ^^
Vi får se hur det går, än så länge verkar spelat lite glitchigt.. Jag har iaf nästan rättat de 80+ uppsatserna som mina klasser har skrivit de senaste fyra veckorna. Nästa vecka är de nationella proven, suuuuuuck... Men om tre veckor är jag tillbaka med mina engelska 5 + 6, den kursen kan jag utantill nu... Hoppas att alla andra får en fin helg också!

Senaste GFX:en

Min senaste beställning som graphic designer var att göra 11 header till hela FIFA-laget. Customized med allas namn på tröjorna, samt deras gamertags osv. Uff! Men nice med lite extra pengar så här på sommaren när man inte får CSN...
Mina nya lektioner går jättebra, både min SVA1- och min SVA3-klass älskar mig, och jag älskar dem!!! Muntliga redovisningar samt debatt nästa vecka, spännande!

VLOG från midsommar!

Vi filmade en hel del för att skapa en liten VLOG till Darrens (många) följare på social media. Här är resultatet!