Bild av gammal lagkamrat

Hinner inte rita så mycket nuförtiden, men härom veckan så hörde en flickvän till en gammal teammate i en Gearsturnering av sig och ville ha en ritad bild av honom, för att han tydligen "pratar hela tiden om hur fina mina teckningar är", ååh <3 Så jag ritade en bild på honom i hans favorittröja.
Hon gillade den jättemycket, men har inte hört vad han tycker än. Kanske är det till en julklapp eller nåt. Either way, kul i jul ^^

Middag och Birka-kryssning

Häromveckan så hade vi en trevlig middag i familjelägenheten på Fridhemsplan med mamma och pappa.
Nommig kalkon med hasselbackspotatis, ärtor och svampsås, YUM.
Vi spelade lite bondtolva (mamma fick 11 stick och ja, vann) och hade det trevligt, kul!
The champ med hennes elva stick:
Dagen efter åkte vi på en sista minuten med Birka, för att fira att jag FÅTT GODKÄNT PÅ POSTMODERNISM-KURSEN!!
10 kr var, helt vansinnigt!! Då tyckte vi att vi kunde kosta på oss middagsbuffén.
Den var fanstastisk denna gång (förra gången var vi inte alls imponerade, ingen potatis utom kokt och ingen sås), och de hade krabba och en jättegod höstgryta.
(plus väldigt goda efterrätter ^^)
Denna gång körde vi båda karaoke (inte bara jag som skämde ut mig på Britney Spears j*vla Womanizer), han sjöng Ricky Martins "Livin' La Vida Loca" och jag "Call me Maybe".
Hihi, det var jättekul!
Vi satt uppe hela natten och läste ut mina favoritböcker (Isfolket, vi är på bok 14 nu (av 47)!) och för att vi var så trevliga mot personalen (och folk runt omkring oss) så blev vi erbjudna frukostbuffé gratis! (både från en snubbe som inte ville ha sin som ingick i hans pris, och av kvinnan som jobbade i kassan xD). Gratis frukostbuffé kl. 7 på morgonen innan vi går och lägger oss? Ja tack XD
Sedan gick vi upp när båten kom tillbaka till Stockholm, haha. Trevligt var det iaf! Nu har jag en till hemsk kurs, Approaches to Realism. Mest hemsk för att det är SJUKT mycket att göra. Jag har tre dagar på mig att läsa en bok på 1000 sidor, OCH göra grupparbete med en 20-minuters-presentation, plus att jag har min Harry Potter-uppsats som ska vara typ klar 4/12, fuuuuck... Anyway, en till kryssning nästa helg med julbord, woooop.

Halloween (stream)

Hoppas att alla hade en rolig Halloween! Jag och Darren gick till en second hand-butik i Högdalen och köpte kavajer och make-up för 170 kr, och så klädde vi ut oss till (våra versioner av) Joker och Harley Queen!
Gick vi ut på en rolig maskeradfest, undrar du? Neeej, vi gjorde en sju timmar lång stream istället! Det var jättekul, och vi fick en hel del viewers och follows! (och ja, jag har gjort designen ^^)
Jag tänkte göra ett highlights-montage, med höjdpunkter från kvällen (min favorit är när Darren råkade tappa mitt basebollträ mellan benen och låg och rullade av smärta ett tag xD), men har inte hunnit. Vill du titta lite på hela videon kan du klicka på bilden nedan.
Året innan var vi Rafael från Turtles och en katt. Vad ska vi klä ut oss till nästa år är frågan, hmm...