Nästa resa!

Veckan efter vi åkte till Finland åkte vi till England. Mest för att Darren skulle fira sin äldsta dotters födelsedag, och jag träffade hans döttrar för första gången! Spännande!
Innan Middlesbrough spenderade vi en natt i Edinburgh, vilket var jättekul eftersom jag aldrig varit där! 
Gick på en jätterolig Pub crawl, som hotellet anordnade!
Middlesbrough var sig likt, och allt gick jättebra. Barnen gillade mig (särskilt 9-åringen, jag blir alltid vän med dem eftersom jag får vara mig själv runt dem (alltså leka som en galning och vara barnslig)). Jag träffade även hans föräldrar (läskigt), det gick också bra.
I Middlesbrough finns världens bästa och största buffé, World 2 Buffet! Darren hade verkligen inte överdrivit, all sorters mat på samma ställe, mycket av det görs på plats framför dig! Det var verkligen fantastiskt, vill åka dit snart igen!
Annars så spelar vi Gears 5 för fullt, och jag har massor i skolan (både som elev och lärare). Var vikarie till världens mysigaste klass, SVA grund 4. Hade min sista dag med dem idag, kommer sakna dem jättemycket! Mina egna elever har nationellt prov nästa vecka och jag åker till Prag med päronen och brorsan torsdag morgon! (som en 30-års-present). Fullt upp som vanligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback