TGI Friday's + fira + lever livet

I fredags åkte vi in till "stan" för första gången på länge. Jag var tvungen att gå till banken och få min dosa utbytt, och vi passade på att gå till TGI Friday's i Kungsträdgården. De spred ut gästerna ganska bra, och det var inte så mycket folk. Jag drack den godaste cocktail jag någonsin smakat (Pink Punk Mojito, med sockervadd, NAM!).
Vi firade att jag fått betalt för sista gången från Vällingby, att jag har fått ett datum för när jag ska in och försvara min uppsats, att vi träffades för drygt två år sedan (och på måndag blev vi ihop för två år sedan), att solen skiner och vi har hälsan etc. Vi passade på att njuta lite, helt enkelt. Maten var fantastisk och vi tog en fin promenad hem.
Annars försöker vi leva livet så gott vi kan i dessa deprimerande tider. Vi tar ut katterna på promenader, spelar spel tillsammans, ser på film och serier (vår nyaste tv-serie är "Rules of Engegement", kul och söt, rekommenderar!), har picknick och äter take-away-mat.
Vi gick till Jysk i Högdalen och köpte en fancy gamingstol till Darren, det är mycket bättre för hans rygg än att sitta tillbakalutad i vår hemska soffa.
Så vi satte upp ett litet kontor till honom längst in, varifrån har streamar och spelar och sköter allt. Och stolen var jätteskön och bekväm och har gjort underverk för hans rygg, så det är bra.
Annars hoppas jag att alla mår bra där ute, ta hand om er och varandra! <3

Glad påsk!

Glad påsk till alla! Hoppas att alla mår bra och håller sig säkra, inomhus.
Jag såg fram emot några dagars ledighet från allt rättande, men har såklart legat tills sängs med migrän i två dagar istället, typiskt (runt 50 uppsatser att rätta tills på tisdag, suck..). Vi kommer äta god skagenröra och imorgon helrostad kyckling i ugn. Har gömt ett ägg till Darren, får se om han kan hitta det med hjälp av mina ledtrådar ^^ Massa kramar till er alla, stay safe!