Adventstävling 1 + 2

Här har det varit dött länge, jag vet. Aaron har varit i Sverige och vi har bara velat ta vara på tiden vi har tillsammans (och så har jag haft mycket på jobbet). Nu är han tillbaka i England och vi skickar (äntligen) in ansökan för att han ska få komma till Sverige, permanent – inte bara på besök. Vi försökte söka jobb åt honom och ansöka till kurser, men det blev inte av. Så nu blir det en lång väntan tills vi får beslut… Under tiden kan jag avsluta julkalendern och publicera min årslista för 2023. Det första jag ska göra är att berätta svaret och annonsera VINNARNA på de första två adventstävlingarna jag hade. Den tredje hade nästan inga som svarade, så jag utökade tiden lite, ni har fortfarande ett par dagar på er, fram till midnatt 31/1 (lucka 17). ^^

Den första tävlingen var en lååång rebus på engelska, och om man klarade den fick man ut: ”Sometimes green and red, sometimes green and white. People kiss under this holiday plant delight”. Lösenordet skulle vara svaret på den GÅTAN, och det var alltså ”mistel” eller ”mistletoe”.

Ida, Georgos och Camilla listade ut det och jag drog en vinnare på random som blev Camilla, stort grattis!

Den andra tävlingen var en variant av hänga-gubben, kan man säga. Man spelar tills min hittar julordet, vilket var ”stocking”. Denna tävling klarade Georgos, Ida och Orhan (och Camilla + Jonas + några fler, men de kommenterade inte på bloggen, så då är man inte med i utlottningen). När jag lottar ut en vinnare blev det… *trumvirvel* Georgos! Gratulerar!

Jag väntar att skicka ut lotterna till efter alla tävlingarna (ifall samma personer vinner flera gånger). Under tiden vill jag tacka alla fina människor som läser bloggen, bryr sig, och tar den där (jäkla) tiden att försöka lista ut mina små flummiga gåtor och tävlingar. Det betyder allt för mig. ❤ Hörs snart igen!!

Lämna en kommentar