Senaste månaden i bilder

Här är det ganska stilla. Det är svårt att blogga när man har tappat bort sin kamera och ens scanner har gått sönder, men nu blir det bättre! (jag har hittat min kamera, fast nu letar jag kamerasladden för att kunna ladda upp bilderna på en dator... och jag KAN scanna på jobbet...). Här är lite bilder från mammas och Darrens kameror så länge:
Sedan sist har vi gjort en massa skoj. Vi var ute på landet i närmare två veckor och tog det lugnt, badade, åkte in till Trosa på utflykt, spelade kampanjer på Xbox:en i stugan och åt god mat i trädgården med mina föräldrar. 
Vi åkte på utflykt till Nynäs Slott, vackert där!
Sedan hade vi några dagar i Stockholm innan Darren äntligen kunde åka och hälsa på sina flickor. Vi tog en kryssning och åt på kinarestaurang på Fridhemspan!
Just nu är det som galnast på jobbet, då mina två kollegor i SVA grund-kurserna är på semester, vilket betyder att jag har ensam hand om TRE heltidskurser, inte bara min egen (SVA grund 4). Oh well, det är sista veckan nästa vecka, seden kommer en kollega tillbaka, då blir det lättare. Min semester börjar först 24/8 och håller på till 6/9 (jag vet, jag tog bara två veckor av någon anledning). Hoppas att alla har det bra och tar hand om varandra i dessa tider, massa kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback