Happy halloween!

Önskar alla en fin Halloween-helg, ta vara på er och var försiktiga!
Jag och Darren sitter utklädda och streamar ett horror-spel, kom gärna förbi och säg hej (klicka på länken bara)! twitch.tv/pzlbossman

Räkbåt + Medeltidsrestaurang

Det var mycket trevligt när jag åkte med jobbet på kick-off på räkbåten (M/S Vindhem), jag åt dock inte räkor utan TACOS, omnom. Inte särskilt Corona-säkert dock, så för er som funderar på att gå, men vill vara försiktiga, jag skulle vänta lite!
Kvällen efter firade jag och Darren ordentligt genom att gå på Medeltidsrestaurang i Gamla Stan, Sjätte Tunnan. Helt fantastisk upplevelse och SÅ god mat (TROTS att de inte hade potatis, för det fanns inte i Sverige på den tiden). Rekommenderar alla VARMT att gå dit.
 
Jag tog Pancetta-wrapped fasanbröst med massa olika sorters kål (jättegod, och jag som inte ens gillar kål så mycket!)
Darren tog "Cassoulet with fennel spiced sausage, baked pork side and short ribs served with mustard sauce and sauerkraut boiled in red wine." Båda var som sagt fantastiska!
Och så fanns det en massa gamla brädspel man kunde spela, vi satt där hela kvällen lång och drack mjöd och spelade schack, supermysigt!
Nu går jag upp i heltid igen, ska ta hand om den första gymnasiala kursen vi haft på Högdalen, SVA1/SVE1, spännande spännande (men mycket jobb). Darren har lyckats ta sig lugnt och säkert till England för den minstas födelsedag, nu hoppas vi bara att han lyckas ta sig hem också... Hoppas att alla mår bra och att ni tar hand om er!