KLAR MED UTBILDNINGEN

Efter ett jäkla tag och många ändringar senare har jag (äntligen) fått veta att mitt sista projekt på SU har fått godkänt! Trots en examinator som tydligt hatade Harry Potter lyckades jag till slut få E på min uppsats, vilket betyder att jag är helt klar med min utbildning och är inom kort legitimerad ämneslärare för gymnasieskolan, wooooooooooop!
Vi har inte haft tid att fira, och kommer inte kunna göra det ikväll heller för att jag ska på kick-off med jobbet på en räkbåt (och jag kommer äta tacos ^^). Jag och Darren firar på lördag istället genom att göra något kul (det lutar mot Medeltidsrestaurang i Gamla Stan). Det ska bli kul ikväll iaf. Hoppas att alla tar hand om sig själva och är försiktiga, massa kramar!

Sommaren officiellt slut :(

Jahopp. Då var man tillbaka på jobbet idag. Jag var en idiot som bara tog två veckors semester, men de var iaf mycket trevligt. Jag lovade att jag hade hittat min kamerasladd, men det hade jag inte. NU har jag det dock, så här kommer en blandad kompott med bilder från hela sommaren + min semester. 
(Japp, I made that)
 
(När man har ett likadant kök som på MUSEUM)
Vi har ätit sjukt god mat hela sommaren. Rekommenderar varmt restaurangen Allmänna gränd (mitt emot huvudingången till Gröna Lund).
Det har varit en underbar sommar <3 (nu tillbaka till verkligheten, buhuuu). Hoppas att alla mår bra!!