SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN är det dags för MIN semester! Kollegorna har alla haft sina, nu har är jag ledig från jobbet i fyra veckor (men ingen mindre än Georgos har börjat på min skola och jobbar med grundläggande kurser med mig, så jag har lämnat jobbet i goda händer!). Jag firade mina två första dagar (mån + tis denna vecka) genom att vända upp och ner på lägenheten och STORSTÄDA.
Men i onsdags fick jag skjuts ut (med katterna) till landsstället utanför Trosa, härligt!
 Här kommer jag vara nu resten av semestern (utom mysig kryssning med Darren och föräldrarna 5-7/9 till Höga Kusten). Darren kommer tillbaka 3/9. Hoppas att det kommer bli lite fint väder... Ha det bra, alla!

När katten är borta

Här är filmhögen jag tog fram när Darren åkte till England, bra filmer att kolla på när jag också rättar texter, planerar och gör Powerpoints.
Är nästan klar med den redan ^^

Uppdatering

Darren lyckades till slut ta sig till England, efter mycket om och men. Tester som skulle tas i Sverige, beställas till England, papper att skriva ut och ha med sig, regler att hålla sig till etc. Nu är han iaf på plats där, och har 9 dagar kvar av sin karantän.
Här är lite bilder på vad vi har pysslat med senaste månaden, vi hittade en FANTASTISK sjö + badstrand ungefär 3 kilometer från oss. Första gången vi gick dit gick vi fel flera gånger och var helt och hållet DÖDA av träningsvärk dagen efter (framförallt jag).
Rekommenderar verkligen alla att åka till Farsta Strand (sjön heter Magelungen), jättefin strandpromenad också!
Det var sinnessjukt varmt i vattnet, underbart!
Vi har gått på några bufféer (första vaccinationssprutan tagen!).
Darren har ÄNTLIGEN hittat en pizza med tjock botten.
Som sista hurra innan Darren åkte gick vi till Den Gröne Jägaren och sjöng karaoke, jättekul! 
Och sista MATEN Darren ville ha innan han lämnade Sverige i en måndag var (min) smörgåstårta, så den mumsade vi på de sista tre dagarna (min halva är den högra!).
Nu har jag de två sista veckorna med jobb innan min semester, jag jobbar på för fullt och tittar på filmer och gosar med kissarna. Georgos (min bestie) har precis BÖRJAT JOBBA PÅ MITT JOBB, weeee! Bara det liksom. Hoppas att alla mår bra, ta hand om er!