Lucka 22


Lucka 21


Lucka 20

 

Lucka 19 - TÄVLING!

Sista tävlingen för denna gång (jag har satt slutdatum på ALLA tävlingarna till söndag 9/1!), ett litet korsord. Spara bilden och lös den på Paint, eller skriv ut den och lös på papper. Du kommer att få ut 12 bokstäver och ditt jobb är att lista ut det juliga lösenordet av dem! För att vinna en Triss-lott: kommentera nedan med namn, mailadress (syns bara av mig) och lösenordet! Jag drar alla vinnare ur en hatt i en video efter 9/1 kl. 23.59 (deadline). Lycka till!

Lucka 18


Lucka 17


Lucka 16


Lucka 15


Lucka 14


Lucka 13


GOD JUL!!!

GOD JUL till alla och envar! Jag har haft en mysig dag med julmusik, kattlek, Skypande och matlagning.
 
Kolla vad fin lägenheten är med nya ljusslingor jag köpt!
Selfie-time!!!
Nästan ett helt traditionellt (Sjöblom) julbord till lilla mig: gravad lax, gravlaxsås, ägghalvor, snittar med skagenröra, köttbullar, prinskorv och potatis. Omnomnom!
Nu sitter jag och äter medan jag kollar på världens bästa julfilm: DIE HARD!!!
Hoppas att ni alla har det bra, vad ni än gör och vem ni än firar med. Massa kramar! <3

Lucka 12 (TÄVLING!!)

Dags för ännu en TÄVLING! Denna gång ska du försöka identifiera julsånger! När du klickar på luckan kommer du till ett litet ljudklipp, bara några takter från en känd julsång. Gissa mellan de tre förslagen vilken julsång det är, och så kommer du till nästa sång, och nästa och nästa etc.
 
Om du gissar rätt på alla låtar kommer du att få ett lösenord på slutet! Kommentera nedan med 1. Ditt namn 2. Din mailadress (syns bara av mig) 3. Lösenordet! Du har ända till nyårsafton på dig, midnatt, och jag kommer att dra vinnare från ALLA tävlingarna och lägga upp i början av nästa år. Vinnaren får en Triss-lott. Lycka till och ha så kul!
 

Lucka 11


Lucka 10


Lucka 9


Lucka 8

 

Lucka 7

 

Lucka 6


Lucka 5 (TÄVLING!)

Jag fortsätter i sakta mak med min julkalender.
När det är advent har jag så kallade advents-tävlingar. Denna gång är det en rebus med endast JULORD. Ta ut meningen med hjälp av bilderna, skriv ditt namn, mailadress och vad du tror är rätt svar i en kommentar nedan. Du har ända till 31/12 (kl. 23.59) på dig, då tänker jag göra en VIDEO och dra alla vinnarena från tävlingarna. Priset är en Triss-lott (har inte tid att rita serier eller göra pärlplattor till folk)! Lycka till!

Lucka 4

Nu har Darren kommit fram till England. Det blev tyvärr ingen tripp för mig i år att fira jul med tjejerna där, för man vet aldrig om de stänger ner landet och jag blir strandsatt där. Supertråkigt, men under tiden njuter jag av min LEDIGHET från jobbet!!
 
Quiz-kvällen blev inställd, Covid etc. Jag ska istället anordna den när "allt lugnar ner sig". Oh well. 

QUIZ-KVÄLL

Vem tror ni ska anordna en QUIZ-kväll för alla på kollegor på jobbet på tisdag kväll (MED mat för 25 personer)? 
Ja, ni trodde rätt XD

Lucka 3


Lucka 2


(Aningen försenad) Julkalender!

Ni som har läst bloggen i mer än ett år vet att jag brukar göra en julkalender med serier (och tävlingar) varje dag från 1:a december fram till julafton. Jag har samlat på mig serie-idéer mest hela året i väntan på detta, men fick världens migrän i onsdags och sedan fungerade inte blogg.se. 
 
Om ni bara är snälla och låter mig lägga upp dem i min egen takt så är jag säker på att jag kommer lägga upp 24 luckor i december (kan inte lova innan jul, lol). Serien kommer att handla om mitt liv, sanna historier om hur det är att vara lärare, sambo med Darren, kompis med Georgos, tokig, slarvig, lat, godistokig, Crazy Cat lady, besatt av grammatik, ambitiös och alldeles för snäll för mitt eget bästa. Här är ruta nummer 1, enjoy!