Ordning och reda

Medan Darren är i England håller jag på att STORstäda lägenheten. Alltså kategorisera, strukturera, arkivera, sortera, administrera, och alla ord som slutar på -era. Titta bara hur fint det har blivit hemma!

Jag köpte helt enkelt upp ÖB Fridhemsplans hela lager av förvaringslådor xD Nu är det vardagsrummet kvar, och så här ser det ut för tillfället (har betalat några för att komma och hämta GAMLA soffan, och beställde den nya soffan hemlevererad och INBUREN).

Japp, så ser vår dusch ut (tur att jag har köpt årskort på nyöppnade simhallen i Högdalen, så jag kan duscha xD). Jag ska lägga in bilder när lägenheten är klar också (funderar på att möblera om helt, weee)!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: