Ny soffa!

Vem sade att man minsann ”måste montera en soffa med TVÅ personer”? Bah! Jag klarade mig bra själv, och nu är ÄNTLIGEN den nya soffan fixad, den har stått i sin kartong några veckor (som en ny tv-möbel), sakta men säkert börjar lägenheten ta form och bli skurad en kvadratmeter i taget xD

Älskade Ektorp ❤ Är inte helt nöjd med färgen (så går det när man beställer online istället för från butik), men det går ju alltid att köpa ny klädsel sedan). Annars så jobbar jag och har mig, var förkyld typ en vecka (OCH hade migrän samtidigt i fyra dagar. Första gången i mitt liv som jag sjukanmälde mig!). Hoppas att alla tog det lugnt i snökaoset i början av veckan, ta hand om er!

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Hej
    jag tror det var Ingvard Kampman (ägaren till IKEA AB) som sade att man måste montera en soffa med två personer i enligt kostens alla regler. Manualen finns på hem siten http://www.ikeamöbler.se tror jag det är, sök på ”eld torp” på google så kan du nog hitta adressen
    Tack för en bra blogg portal och kul att du hittat hit till min word press!
    Delphi Örnberg

    Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: