Vinnare + facit!

Så, nu har jag lottat ut vinnarna till de första adventstävlingarna! Den första var den lilla mattegåtan där man skulle få ut först SIFFROR, och sedan förvandla siffrorna till bokstäver och således skapa ett ord. Rätt svar var ”julmarknad”, något som fyra personer lyckades klara, snyggt!! Janne blev den lyckliga vinnaren av en Triss-lott, grattis! Klicka på bilden för att se lösningen!

Den andra tävlingen var rebusen där man skulle skriva fortsättningen på jullåten, och då blev lösenordet ”little Christmas”. Där var det Georgos som lottades fram att vinna Triss-lotten! Klicka på bilden för att se lösningen! Sista tävlingen kommer upp IDAG (julafton, bara sex dagar sent xD)

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: